MUHTAR GÜNEŞ: ELAZIĞ’DA MİLLETVEKİLİNİ ARATMAYACAK KARİYERE SAHİBİM! MUHTAR GÜNEŞ: ELAZIĞ’DA MİLLETVEKİLİNİ ARATMAYACAK KARİYERE SAHİBİM!

SANCAR: ‘’YAPTIKLARI ÇALIŞMALARI BURADA SERGİLEME FIRSATI BULDUK’’

Öğrencilerin bir yıl boyunca yaptığı el emeği ve göz nurunu taşıyan eserlerin yer aldığı sergi ile ilgili bilgiler aktaran Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Okul Müdürü Levent Sancar, “Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lisesi resim bölümü öğrencilerimizin yıl içerisinde yaptıkları çalışmaları burada sergileme fırsatı bulduk. Öğrencilerimiz yıl içerisinde atölyelerinde öğretmenlerinin liderliğinde çok güzel başarılı çalışmalar yaptılar. Bunu tüm Elazığ halkının izlemesi, gezmesi, beğendikleri eserleri öğrencilerden görüşerek evlerine götürebilmeleri için böyle bir sergi, tanıtım fırsatı sunduk.” ifadelerini kullandı.

ULUFER: ‘’HER TÜRLÜ EĞİTİM FAALİYETLERİNİN DESTEKLEYİCİSİ OLDUĞUNU GÖSTERMEK İÇİN BURADAYIZ’’

Milli Eğitim Müdür Vekili Zeki Ulufer, “Kaya Karakaya Güzel Sanatlar Lise’mizin görsel sanatlar bölümü öğrenci ve öğretmenlerimizin yıl boyunca yapmış oldukları çalışmalarının sergisi için buradayız. Emeği geçen başta okul idarecileri, öğretmenleri ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ellerine emeklerine sağlık. Bu tür çalışmalar çocuklarımızın sanata, kültüre, her türlü eğitim faaliyetlerinin destekleyicisi olduğunu göstermek için buradayız. Çünkü bizim olması gereken eğitim paydaşlarımızın içerisinde güzel sanatlar lisesinin çok büyük bir katkısı vardır” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi