Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Mustafa Destici ile olan yakınlığı ile bilinen Ömer Ertan Elazığ İl Başkanlığı görevine gelmesinin ardından özellikle Elazığ ili ve doğu bölgesinde birçok il ve ilçede BBP bayrağının dalgalanmasına vesile olan Ömer Ertan bu iller ve ilçelere giderek tek tek çalışma gerçekleştirip buralarda teşkilat kuruluşlarında bulundu.

VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA VEKİL KELEŞ'TEN YENİ AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİ İÇİN ÖNEMLİ AÇIKLAMA

Elazığ’da BBP’nin liste başından aday yapması en muhtemel ismi olan başarılı iş insanı Ömer Ertan’ın bugün gerçekleştirdiği adaylık açıklaması ise adeta mitinge dönüştü.

İl Başkanlığı binasına beklenenin üstünde partili ve sevenleri gelince açıklama miting havasında gerçekleştirildi.

BBP Milletvekili Aday Adayı Ömer Ertan, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanımız Mustafa Destici Bey’in güvene dayalı bir ilişkisi var. Çıktığım yolda asla yalnız kalmayacağımı biliyorum. Mustafa Destici dava arkadaşlığının mührüdür. Dürüst ve pragmatizmden uzaktır. Genel Başkanımız, Başkan olmasına rağmen baskıcı ve bencil anlayıştan uzak duran, kolektif bir arkadaşlık ağına ehemmiyet veren, ülke ve memleket menfaatlerini ön planda tutan bir anlayışa sahip. Bizde Genel Başkanımızın arkasındayız. Ben onu “delikanlı adam” tabir ediyorum. Sözünün eri, doğru konuşan, emanete hıyanet etmeyen bir adam. Bu zaten Müslüman Türk'ün şiarıdır. Müslümanlıkla münafıklık arasındaki fark da budur zaten. Dava uğruna geçmiş yıllar var geride…14 Mayıs 2023 tarihinde yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Büyük Birlik Partimizden Milletvekili aday adayı olarak hizmetinize Elazığ’dan talip oldum. Rabbim siz sevgili hemşerilerimin teveccühü ile tamamına erdirsin. Bu vesile ile BBP Elazığ İl Başkanlığına müracaatımızı yaptık. Programımızda beni yalnız bırakmayan uzaktan ve yakından gelen bütün dava arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. BBP Genel Başkanımız Mustafa Destici önderliğinde çok güzel günler gelecek. Çünkü, sevdamız Türkiye” dedi. 

Editör: Haber Merkezi