PROF. DR. DEVECİOĞLU, TFF BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAY PROF. DR. DEVECİOĞLU, TFF BAŞKANLIĞINA YENİDEN ADAY

Bordo Beyazlı temsilcimiz ES Elazığspor’da transfer çalışmaları devam ederken bir yandan da ayrılıklar yaşanıyor…
01- FOTO-1- ÖMER FARUK SEZGİN (2)

İLK VEDA KRAL ÖMER FARUK’TAN!..
TFF 3. Lig 1. Grup’ta Gol Krallığı sıralamasında zirvede bulunan ve 2. yarı hazırlıkları için Elazığ’a gelmeyen Ömer Faruk SEZGİN, Teknik Direktör Cüneyt BİÇER ile yaşadığı problemlerle gündem olduktan sonra sosyal medya hesabından yayımladığı mesajla Elazığspor’a veda etti…
Geçtiğimiz sezon Ara Transfer döneminde Ankaraspor’dan kiralanan ve ES Elazığspor’da sergilediği başarılı performansla dikkâtleri çeken Ömer Faruk SEZGİN geçtiğimiz sezon 11 karşılaşmada 828 dakika oyunda kalarak attığı 8 gol ile Elazığspor’un küme de kalmasında büyük pay sahibi olmuş, bu sezon 16 karşılaşmada 1326 dakika sahada kalırken 9 gole imza atmıştı.
Elazığspor’a sosyal medya hesabından veda eden Ömer Faruk SEZGİN, kendisine gösterilen ilgiyi ve verilen desteği dile getirerek camianın paydaşlarına ayrı ayrı teşekkür etti.
02- FOTO-2- RECEP YURDAKUL
BİR VEDA DA RECEP’TEN!
Geçtiğimiz Sezon Ara Transfer Dönemi’nde Elazığspor’a transfer olan ve 2022-2023 Sezonu’nun ilk yarısında 7 maçta forma giyen Recep YURDAKUL da Elazığspor’a veda etti.
TFF 3. Lig 1. Grup’ta 2. Yarı için kadro yapılanmasını değiştiren Entegre Solar Elazığspor’un, yollarını ayırdığı başarılı sol bek Recep YURDAKUL da sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Elazığspor ile yollarının ayrıldığını bildirerek bundan sonraki süreçte futbolcu arkadaşlarına ve büyük Elazığspor Câmiası’na başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi