ORKUN, muhataplarına sordu;

ERGÜVEN’İN YERİNE SABUNCU GELDİ! ERGÜVEN’İN YERİNE SABUNCU GELDİ!

Konu ilimiz ve yöre insanlarının mı yoksa sermayedarların mı refah ve huzuru?

Doğru Parti Genel Başkan Yardımcısı, Elazığlı siyasetçi Cezmi ORKUN, Elazığ’daki tüm siyasi aktörlerin Maden ilçesine ve yöre insanına bakış açısını sorgulayan değerhlendirmelerde bulundu.

ORKUN, yaptığı açıklamada, Maden ilçesinin son üç yıldır kamu hizmetlerinden mahrum kaldığını, ilçeyi boşaltarak insanların evsiz bırakılmaya çalışıldığını vurguladı.

“KONU RANT VE RANT PAYLAŞIMI OLUNCA FARKLI SES ÇIKARMALARINI OLDUKÇA MANİDAR BULUYORUM”

Maden ilçesinde yaşanan mağduriyete tüm siyasi aktörlerin sessiz kaldığını ifade eden ORKUN, şu ifadelere yer verdi: “Üç yıl önce ilimiz Siyasi Parti temsilcileri ve milletvekilleri bu günün zeminini hazırlamak için Maden ilçemizi boşaltma ve insansızlaştırmayı görev bildiler. Bunun sonucunda Maden ilçesi tüm kamu hizmetlerinden mahrum bırakıldı. Maden ilçemizi boşaltmak ve insanlarımızı evsiz, barksız bırakmak için el ele veren ve bu konuyu siyaset üstü bir anlayış çerçevesinde değerlendiren ilimiz tüm siyasi aktörlerinin konu rant ve rant paylaşımı olunca farklı ses çıkarmalarını oldukça manidar buluyorum. Şimdi muhataplarına sormak istiyorum konu ilimiz ve yöre insanlarının mı yoksa sermayedarların mı refah ve huzuru. Hangisi?”

Editör: Haber Merkezi