Seçim çalışmalarına büyük bir hızla devam eden Akçakiraz Beldesi Belediye Başkan Aday Adayı İbrahim ORMANOĞLU, Akçakiraz’da esnaflar ile buluşmayı sürdürüyor.

Akçakiraz’da ve Akçakirazlı esnafları tek tek dolaşan ve el sıkışan İbrahim ORMANOĞLU’na büyük destekler gelmeye devam ediyor.  Akçakiraz Beldesi’nde artık bir şeylerin değişmesi gerektiğini belirten belde sâkinleri, “Yanındayız her zaman, olması gerektiği gibi istediğiniz yerde olacaksınız. Uzun bir zamandır adaylığınızı bekliyorduk, sonunda beklediğimiz oldu. Sizi asla yalnız bırakmayacağız.” dedi.   

1-113

ELAZIĞ ATATÜRK STADYUMU'NDA BÖLGEDE BİR İLK ELAZIĞ ATATÜRK STADYUMU'NDA BÖLGEDE BİR İLK

 7’den 70’e herkesle hasbihal eden, dertlerini dinleyen İbrahim ORMANOĞLU’nun yanında olduğunu belirten vatandaşlar da “Sen memleketin çocuğusun. Sana güvenimiz tam” dediler.   

 “İBRAHİM HOCAMIZI SEVİYORUZ!” 

Akçakiraz Beldesi Altınçevre Mahallesi’ni gezdikten sonra çay ocaklarını ve kıraathaneleri ziyaret eden İbrahim ORMANOĞLU vatandaşlardan destek istedi. 

WW-3

Çay ocağında vatandaşlarla sohbet eden İbrahim ORMANOĞLU’na yoğun bir teveccüh gösteren ve bağırlarına basan belde sâkinleri, “Sizi Başkan olarak görmek isteriz. Yakışır size herşey. Hem beldemize hem de Ülkemize faydalısınız. Binlerce insana iş kapısı açtınız. Bizlerin hep yanında oldunuz, sizleri seviyoruz” dedi. 

11-10

Editör: İzzet TUMAY