Elazığ Esra Zafer Eşref YILDIRIM Ortaokulu’nun bodrumunda sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan su okul yönetimi tarafından dışarı çekilen bir hortumla sokağa boşaltılıyor.

Okul idaresi yaşanan sorunu ilgili makamlara bildirmesine rağmen herhangi bir çözüm bulunmadı. Öte yandan okul yönetimin suyu analiz ettirdiği, suyla ilgili herhangi bir olumsuzluk olmadığı belirtilirken, suyun boşa akmaması ve bir çözüm bulunması adına yapılan girişimlerden de bir sonuç alınamadı...

Dçöşflgşf

BU KADARINA DA PES!

Su kesintilerinin yurttaşları canından bezdirdiği Elazığ’da, 5 Şubat 2024 tarihinden bu yana boşa akan içilebilir temiz su görenleri hayretler içerisinde bırakıyor.
Gazeteniz TURAN’ın ulaştığı görüntülerde; Elazığ Merkez Kültür Mahallesi’nde buluna Esra Zafer Eşref YILDIRIM Ortaokulu’nun bodrumunda sebebi bilinmeyen bir nedenden dolayı çıkan su okul yönetimi tarafından dışarı çekilen bir hortumla sokağa boşaltılıyor. Haftalardır boşa akıtılan suyu görenler ‘pes’ derken, okul yönetiminin sorunun çözülmesi adına ilgili mercilere başvurmalarına rağmen herhangi bir sonuca ulaşamadıkları ifade edildi.

SU BOŞA AKIYOR, ÇÖZÜM BULUNMUYOR!

Okul yönetimin suyu analiz ettirdiği, suyla ilgili herhangi bir olumsuzluk olmadığı belirtilirken, suyun boşa akmaması ve bir çözüm bulunması adına yapılan girişimlerden de bir sonuç alınmadığı öğrenildi.
Suyun çıktığı bodrumdan birikimin önüne geçilmesi amasıyla su motoru marifetiyle suyun sokağa boşaltıldığı görülürken, haftalardır tonlarca suyun boşa gitmesine göz yumulması ve bir çözüm bulunamaması da ‘pes’ dedirtti.

‘’ÇIKAN SU OKUL BİNASINA ZARAR VERMİŞ OLABİLİR!’’ 

ÇAĞLAR’DAN SİYASİLERE VE VALİ TORAMAN’A ÇAĞRI! ÇAĞLAR’DAN SİYASİLERE VE VALİ TORAMAN’A ÇAĞRI!

Gazeteniz TURAN’a konuşan veliler, ‘’Yerin altında bilmediğimiz su kaynağı var, bodrum sürekli su alıyor, bir türlü sebebini de öğrenemedik. Defalarca veliler olarak şikayetimizi dile getirmemize rağmen hiç kimse gelip bakmadı. Hiç kimse bir çözüm bulmuyor. Öğrencilerimizin eğitim gördüğü bu binanın kolonları yıpranmış olabilir. Bizler çocuklarımız için korkuyoruz. En ufak bir depremde bina yerle bir olabilir. Biz ciddi anlamda çok korkuyoruz, niye kimse gelip buradaki sıkıntıya bir el atmıyor, anlayamıyoruz.’’ Şeklinde tepkisini dile getirdi.


 

Editör: İzzet TUMAY