AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, katıldığı televizyon programında seçim ve siyasi gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu.  

Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, programda yaptığı açıklamada seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdürdüklerini, Elazığ’ın dört bir yanını adım adım gezerek vatandaşlarla bir araya geldiklerini, seçimler için dua ve destek talebinde bulunduklarını söyledi.  

Gittikleri her yerde yoğun sevgi ve teveccühle karşılaştıklarını belirten Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Hemşehrilerime çok teşekkür ediyorum. Hem genç olmam hasebiyle gösterdikleri ilgi, hem de bizleri bir kardeşleri olarak görmeleri, en sonunda ise dua ile uğurlamaları benim için çok büyük bir mutluluk ve gurur kaynağıdır. Son sürat çalışıyoruz. İnşallah son günleri de çok iyi şekilde değerlendirerek, seçim çalışmalarımızı çok verimli bir şekilde tamamlamış olacağız.  

Elazığ vatan, millet sevdasıyla ön plana çıkmış bir şehirdir. Bu noktada Elazığ, Cumhurbaşkanımıza ve AK Parti’ye bugüne kadar en büyük desteği veren illerin başında gelmiştir. Sahada şunu çok iyi görüyoruz ki, Cumhurbaşkanımıza müthiş bir teveccüh var. Hemşehrilerimiz gittiğimiz her yerde bizleri bağrına basıyor, dualarıyla kucaklıyor. İnşallah 14 Mayıs’ta en güçlü desteği alarak Türkiye Yüzyılının ateşini Elazığ’dan yakmayı Rabbim bize nasip eder.” dedi.  

 Milletvekili seçilmesi halinde Elazığ’da eksik görülen çalışmaları tamamlayacaklarını, kente yeni hizmetler getirerek Elazığ’ı bölgenin lider şehri yapmayı hedeflediklerini belirten Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, “Elazığ maden rezervleri, turizm varlıkları, tarım sektörü, su ürünleri, inanç turizmi, sanayi altyapısı ve sağlık alanında daha büyük gelişim gösterecek bir potansiyele sahip. Bu alanlarda yatırımların artması ve sürdürülmesi için girişimlerimiz devam ediyor.” diye konuştu.  

“GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’ “GENÇLİĞE DESTEK, GELECEĞE EN BÜYÜK YATIRIMDIR’’

Elazığ’da işsizlik oranının düştüğünü belirten Öz, mevcut işsizlik oranını daha düşük seviyelere indirmek için, istihdama yönelik yatırımların gelmesi için çaba göstereceklerini kaydetti.  

14 Mayıs seçimlerinin önemine vurgu yapan Milletvekili Adayı Hasan Murat Öz, şöyle konuştu: “14 Mayıs seçimleri bu ülkede yaşayan her birey için bir kader seçimi, bir dönüm noktası, bir yol ayrımıdır. Çünkü özellikle son zamanlarda yaşananlar, konuşulanlar muhalefetin vaatleri, muhalefetin her gün bir ortağının daha çıkması son derece vahim bir durumdur. Bir taraf diyor ki böleceğiz, biz diyoruz ki böldürmeyeceğiz. Biz terörü bitirmiş, İHA’yı, SİHA’yı, Altay tankını, savuş uçağını, savaş gemisini Göktürk’ü üretiyoruz. Diğer taraf terörist elebaşlarına özgürlük vaat ediyor. Biz yerli otomobilimizi üretip, günlük 100 bin varil petrol üretim çalışmalarını sürdürürken, diğer taraf sırtını terörist elebaşlarına, Kandil’e dayıyor. FETÖ diyor ki 15 Mayıs’ta geleceğiz. Amerika Başkanı Biden diyor ki ‘darbeyle gönderemedik, muhalefeti destekleyerek göndereceğiz’, İsrail başka bir şey söylüyor. Bir tarafta ekonomide, sağlıkta, ulaşımda, teknolojide çağ atlamış bir Türkiye, diğer tarafta tefecilerden 300 milyar borç para getireceğim diye vaatte bulunan bir ana muhalefet. Soruyorum neye karşılık. Şu geliyor aklıma, bize yarın diyecekler ki Akdeniz’den, Azerbaycan Karabağ’dan, Libya’dan Suriye’den çekileceksiniz diyecekler. Bu para bunun karşılığı mıdır? Benim vatandaşlarımdan ricam, AK Parti hükümeti 21 yılda ülkemize asırlık hizmetler kazandırdı. Mutlaka ki bazı noktalarda problemler  olmuştur. Bunları yine düzeltecek olan AK Parti’dir. Ben halkımızın ferasetine, vicdanına güveniyorum. Gerçekten de Recep Tayyip Erdoğan meselesi vatan, millet, memleket meselesi olmuştur. Elazığ’ımız da her zaman Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a desteğini vermiştir. İnşallah bu seçimde de Sayın Cumhurbaşkanımıza ve bizlere gereken desteği verecektir." 

Editör: Haber Merkezi