MİLLETVEKİLİ KELEŞ: SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ MİLLETVEKİLİ KELEŞ: SÜRECİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

ÖZGÜL: “BELEDİYEYİ İSTİŞARE İLE YÖNETECEĞİZ” 

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak ÖZGÜL, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerinde Belediyeler iyi kadrolara geçtiğinde istişare kültürü ile belediyeleri yöneteceklerini ifade ederek “Bizler, Allah nasip eder belediyeyi kazanırsak ben değil biz biliriz mantığı ile kararları alacağız” ifadelerine yer verdi. 

Seçim çalışmalarına aralıksız şekilde devam eden İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak ÖZGÜL, ilimizde faaliyet gösteren ekonomi STK’larını ziyaret etti. 

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar Teşkilat Üyeleri ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül; MÜSİAD Elazığ Şube Başkanı Sayın Tekin Gürkan, TÜMKİAD Elazığ İl Başkanı Osman Özçelik ve ELSİAD Başkanı Mustafa Gökçe’yi ziyaret etti. 

“ÜLKE EKONOMİSİ İYİYE GİTMİYOR” 

Ülke ekonomisi ve ilimiz ekonomisinin konuşulduğu ziyaretler sonrası değerlendirmelerde bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Bugün ilimiz faaliyet gösteren ekonomi STK’larımızı ziyaret ettik.Çok verimli ziyaretler oldu. Bizleri ağırlayan Tekin Gürkan, Osman Özçelik ve Mustafa Gökçe başkanlarıma çok teşekkür etmek istiyorum. Ziyaretlerimizde, ülke ekonomisi ve ilimiz ekonomisi hakkında bilgi alış verişinde bulunduk. Ben, projelerim ve kendim hakkında başkanlarıma bilgiler aktardım. Ülke ekonomimiz, iyiye gitmiyor. Seçimden sonrada daha kötü olacağını herkes biliyor. Vatandaşlarımız, bu kötü gidişata dur diyeceği zaman bence 31 Mart olacak. İnşallah ülkemizin İyiye gidişi yerel seçimlerle başlayacak” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY