GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ! GÜR’DEN YURTBAŞI BELEDİYE BAŞKANI DOĞAN’A 'ZAM' TEPKİSİ!

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak  ÖZGÜL, ''Elazığ Belediyesi’nin iyi kadrolara geçtiğinde  “Elazığ Belediyesi olarak kendi markamızı oluşturacağız. Bu projemizle, Elazığ hem üretecek, hem kazanacak” dedi.
İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak  ÖZGÜL, seçim çalışmalarını yoğun şekilde sürdürüyor.
İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, İl teşkilatı ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ömer Faruk Ergün ve Elazığ İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Yiğit’i ziyaret etti.
Daha sonra Aile ve Sosyal Hizmetler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü personellerini bir araya gelen Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.
İyi Parti İl teşkilatı ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, ziyaretlerine Cumhuriyet Mahallesi esnaf ziyareti ile devam etti.
“VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDERİM”
Ziyaretler sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Bugün seçim çalışmalarımız kapsamında, Elazığ Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü ziyaret ettik. Bizleri ağırlayan; Ömer Faruk Ergün ve Mehmet Yiğit Müdürlerime çok teşekkür ederim. Daha sonra kurumlarımızda çalışan personellerle bir araya geldik. Çalışmalarımıza Cumhuriyet Mahallesi esnaf ziyaretleriyle sürdürdük. Şahsıma ve partime gösterdikleri ilgi alakadan dolayı buradan tüm vatandaşlarımıza çok teşekkür etmek istiyorum” 
“MARKAMIZLA, ELAZIĞ HEM ÜRETECEK HEM KAZANACAK”
Belediye olarak kendi markamızı oluşturacağız. Hemşehrilerimizden aldığımız gıda besin maddelerini belediye olarak kendi üretim ve paketleme tesislerimizde işleyerek yerel esnafımızda uygun fiyata kaliteli ürünü satışını sağlayacağız. Yerel bakkal ve market esnafımız üç harfli marketler ile rekabet edemiyor. Bu sayede yerel esnafımıza da destek sağlamış olacağız. Tüketiciler de bu ürünleri yerel esnafımızdan kaliteli ve uygun fiyata satın alabilecek. Üretim tesislerimizde Elazığlı genç kardeşlerimize de istihdam alanı sağlamış olacağız. Bu projeyi gıda sektöründe genişletip daha sonrasında farklı sektörlerde de hizmet vereceğiz. Elazığ markası hem Elazığ hem Türkiye çapında ulusal bir marka olarak hizmet verecek” dedi.

Editör: İzzet TUMAY