İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak ÖZGÜL, Elazığ, için Pazar günü yapılacak belediye seçimlerinin çok önemli olduğunu vurgulayarak “Yerel seçimlere sayılı günler kaldı. Elazığ, yerel yöneticilerini seçecek. Vatandaşlarımız, şehrimizin kötü giden kaderini değiştirmek için Pazar günü yapılacak seçimlerde ‘en iyi’ tercihini yapacak” dedi.

İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, seçim çalışmalarına devam ediyor.

İyi Parti Elazığ İl Başkanı Habip Yaşar, teşkilat üyeleri ve İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, SGK İl Müdürlüğünü ziyaret etti.

Başkan Adayı Burak Özgül ve teşkilat üyeleri SGK İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman’la bir araya geldi.

VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK VEKİL AÇIKKAPI: GÜZEL İŞLERE İMZA ATILACAK

Daha sonra SGK personellerini ziyaret eden İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, kendisi ve projeleri hakkında bilgiler verdi.

Seçim çalışmalarına devam eden Başkan Adayı Burak Özgül, iftar sonrası Çaydaçıra Mahallesinde faaliyet gösteren kafeleri ziyaret etti.

Seçim çalışmaları sonrası açıklamalarda bulunan İyi Parti Elazığ Belediye Başkan Adayı Burak Özgül, “Seçim çalışmalarımıza devam ediyoruz. SGK İl Müdürü Mehmet Sıtkı Erman ve kurum çalışanlarımızla bir araya geldik. Kendilerine bizleri ağırladıkları için teşekkür ederim. Seçim tarihine sayılı günler kaldı. Biz çalışmalarımıza devam ediyoruz. Son saate kadarda devam edeceğiz. Elazığ’ın sorunlarını çok iyi biliyoruz. Esnafımızın, gençlerimizin, kadınlarımızın ve emeklilerimizin sorunlarını çok iyi biliyoruz. Sorunların çözümlerini de biliyoruz. İnşallah vatandaşlarımız, şehrimizin kötü giden kaderini değiştirmek için Pazar günü yapılacak seçimlerde ‘en iyi’ tercihi yapacak” ifadelerine yer verdi.

Editör: İzzet TUMAY