Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve beraberindeki diğer adaylar, ilçe ve belde ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor.

İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ İLAÇLAMA ÇALIŞMALARINA HIZ VERİLDİ

Yoğun ilgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Erol, Elazığ’ın her köşesine ulaşmak ve seçmen ayırmaksızın herkesin sesi olmak için gece gündüz çalışacağının sözünü yineledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili Gürsel Erol ve beraberindeki diğer adaylar ile ittifak partilerin il başkanları, ziyaretlerini sürdürüyor. Bu çerçevede gün boyunca ilçe ve belde ziyaretlerinde bulunan Milletvekili Erol ve beraberindeki heyet, öğleden sonraki programları kapsamında Palu ve Kovancılar ilçesindeki vatandaş ve esnaflarla buluştu. İlk olarak Palu ilçesine geçerek burada vatandaşlarla bir araya gelen heyet, taleplerini dinledikleri ilçe sakinlerinden seçimde destek sözü aldı. CHP heyeti daha sonra geçtiği Kovancılar ilçesinde coşku ile karşılandı. Yoğun kalabalık tarafından meşale ve sloganlarla karşılanan Milletvekili Erol, 5 yıllık çalışmaları ve bundan sonraki projeleri hakkında bilgi verdi. Her yaştan insanın sevgi gösterisinde bulunduğu Milletvekili Erol ise seçildikten sonra Elazığ’a bakanlık verilmesi için referans sözü verdi.

Editör: Haber Merkezi