Elazığ’ı Bölgesel amatör ligde temsil edecek takımlarımızdan Rüstempaşa spor kulübü, 2023-2024 sezonunda kulübe ekonomik destek sağlanması amacıyla isim sponsorluğu anlaşması yaptı. 

Rüstempaşa spor kulübü tesislerinde yapılan isim sponsorluğu anlaşmasına çok sayıda iş insanı katılırken, Rüstempaşa spor teknik heyeti ve futbolcuları da törende hazır bulundu. 

382242315_3949260638634243_296374790384123159_n

CENGİZ ŞEREMET HAYATINI KAYBETTİ CENGİZ ŞEREMET HAYATINI KAYBETTİ

BAŞKAN ERULAŞ: DESTEK VEREN DÜZGÜNGÖRE’YE TEŞEKKÜR EDİYORUM

Rüstempaşa spor kulüp başkanı Hamit Erulaş, yeni sezonda Rüstempaşa spor’u başarıya taşımak için destek olanlara teşekkür ederken, isim sponsorluğu için destek veren Başarı Otomotiv’e ve yönetim kurulu başkanı Mahir Düzgüngör’e ayrıca teşekkür etti. 

DÜZGÜNGÖR: RÜSTEMPAŞALI OLARAK SEVE SEVE KABUL ETTİK

Başarı Otomotiv yönetim kurulu başkanı Mahir Düzgüngör ise kendilerine iş insanı Ercan Akgün tarafından teklif geldiğinde bir Rüstempaşalı olarak seve seve kabul ettiğini belirtti. 

AKGÜN: YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK OLUR İNŞALLAH

İş insanı Ercan Akgün de yaptığı açıklamada, Rüstempaşaspor’un Bölgesel amatör ligde başarılı olacağını belirterek, yolun sonu şampiyonluk olur temennisinde bulundu: 

Bölgesel amatör ligde ilimizi temsil edecek Rüstempaşaspor, yapılan anlaşmanın ardından yeni sezonda “Başarı Otomotiv Rüstempaşaspor” olarak anılacak.

Editör: Haber Merkezi