Türkiye Kadınlar Basketbol 1.Ligi 12. Hafta karşılaşmasında Elazığ İl Özel İdarespor evinde Emlak Konut Spor'u ağırladı.

Karşılaşmanın ilk periyodunda iki takımda dengeli bir oyun sergilerken Elazığ İl Özel İdarespor 19 sayı bulurken Emlak Konut Spor 21 sayı buldu ve ilk periyotu önde tamamladı.

İkinci periyotta oyunun üstünlüğünü eline alan Elazığ İl Özel İdare 26 sayı bulurken Emlak Konut 10 sayı buldu ve ilk yarı 45-31 Elazığ İl Özel İdare’nin üstünlüğüyle tamamlandı.

EYNESİL BELEDİYESPOR’DAN ‘SAHAYA’ ÇIKMAMA KARARI! EYNESİL BELEDİYESPOR’DAN ‘SAHAYA’ ÇIKMAMA KARARI!

Üçüncü periyotta Elazığ İl Özel İdare 19 sayı bulurken Emlak Konut Spor 17 sayı buldu ve üçüncü periyot 64-48 temsilcimiz İl Özel İdare’nin üstünlüğüyle bitti.

Dördüncü periyotta Emlak Konut Gelişim'in farkı azaltma çabaları yetersiz kalırken Elazığ İl Özel İdare 17 sayı daha bulurken Emlak Konut Gelişim 20 buldu ve karşılaşma 81-68 Elazığ İl Özel İdarespor üstünlüğü ile tamamlandı. Elazığ İl Özel İdarespor bu galibiyetle puanını 20'ye yükseltirken 5. sıraya yükseldi. Elazığ İl Özel İdare önümüzdeki hafta deplasmanda Botaş Spor ile karşı karşıya gelecek.

Editör: Haber Merkezi