Fırat Üniversitesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Türkiye Futbol Federasyonu Başkan Adayı Prof. Dr. Sebahattin DEVECİOĞLU, 18 Temmuz 2024 tarihinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Olağan Genel Kurulunda başkanlığa aday olmak için imza süreci başlattı. 

23 ELAZIĞ FK’DA ARİF OSMAN GENÇTÜRK DÖNEMİ 23 ELAZIĞ FK’DA ARİF OSMAN GENÇTÜRK DÖNEMİ

Devecioğlu, yaptığı açıklamada, TFF Statüsü’nün 27. Maddesi hükmü gereğince ve TFF Statüsü’nün 38/1.2. maddeleri uyarınca TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda TFF Başkanlığına Aday olmak ve Seçime katılmak için genel kurul üyelerinin imzasına ve desteğine ihtiyaç olduğunu belirtti. Devecioğlu, bu amaçla imza toplama sürecini başlattığını belirtti. 

E1 Ş L K J H G F Dff36B4 5648 4A92 Bd2C 093356F3Ece5

Genel kurul üyelerine seslenen Devecioğlu, “Türkiye Futbol Federasyonu'nun Değerli Genel Kurul Üyeleri; 2024 Yılında muhtemelen gerçekleşecek olan TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda TFF Başkan Adayı olacağımı Kamuoyuna 17.04 2024 tarihinde duyurmuştum.  TFF Statüsü’nün 27. Maddesi hükmü gereğince TFF Statüsü’nün 38/1.2. maddeleri uyarınca; TFF Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'nda TFF Başkanlığına Aday olmak ve Seçime katılmak için siz değerli TFF Genel Kurul Üyelerinin İMZA desteğine İhtiyaç bulunmaktadır. Bu süreçte; Türk Futbolu Ailesi olarak, Türk Futbolunun geleceği ve bizler için vereceğiniz İMZA ve DESTEKLER çok anlamı ve kıymetli olacaktır. Türk futbolunu hep birlikte yöneteceğiz.. Görüşmek Ümidiyle...” ifadelerinde bulundu. 

Editör: İzzet TUMAY