AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümetleri döneminde Türkiye’nin birçok alanda hızlı bir gelişim ve ilerleme kaydettiğini belirterek, “Hem enerjide hem sanayide hem sağlık konusunda kendi kendini idare edebilen, dış ülkelere bağımlılıktan kurtulmuş bir ülkenin tabi ki karşısında ister istemez farklı düşünceleri olan ülkeler olacaktır. Dolayısıyla bu seçimin çok önemli olduğunu düşünüyorum.” dedi.

AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında merkeze bağlı Haroğlu köyünde gerçekleştirilen bölge muhtarlar toplantısına katıldı. Muhtarlar ile istişarelerde bulunan Prof. Dr. Erol Keleş, sorun, talep ve önerileri dinledi.

NAZIRLI HIZ KESMİYOR NAZIRLI HIZ KESMİYOR

Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Türk Ocakları Elazığ Şubesi’ni ziyaret ederek Şube Başkanı ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü, ardından Gençlik Kolları Başkanlığınca yürütülen Genç Arazi Programı kapsamında ilk defa oy kullanacak Enes isimli gence doğum günü sürprizi yaptı. Enes’in yeni yaş yılını kutlayan Prof. Dr. Erol Keleş, ailenin bir süre misafiri oldu.

Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Kızılay Mahallesi’nde düzenlenen programa katılan Prof. Dr. Erol Keleş, vatandaşlarla bir araya geldi.

Prof. Dr. Erol Keleş, yoğun geçen seçim programı çerçevesinde Alıncık Köyü’nü ziyaret etti, vatandaşlarla buluştu. Daha sonra Gözeli Köyü’ne geçen Prof. Dr. Keleş, muhtar ve vatandaşlarla görüştü. Esnaf ziyaretleri de gerçekleştiren Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlatarak, seçimlerde destek istedi.

Ziyaret Programında seçimlere ilişkin değerlendirmelerde bulunan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, “Bu dönem hepiniz çok yakinen takip ediyorsunuz, çok önemli bir dönem. Bir Cumhurbaşkanlığı, bir milletvekilliği seçiminin ötesine taşınmış durumda. Çünkü karşımızda duran millet ittifakı dediğimiz bir ittifakın etrafında olan kişiler, yapılar gerçekten ciddi anlamda değerlendirilmesi gereken yapılar. Bunlardan biri olan ABD Başkanı Biden çıkıp çok rahatlıkla ‘muhalefeti desteklemeliyiz’ şeklinde beyanatlar verebiliyor. Avrupa, Türkiye’de demokrasi olmadığını, bu yüzden muhalefetin desteklenmesini söyleyebiliyor. PKK terör örgütü kendisini bir devlet gibi addederek ateşkes ilan edebiliyor veya terör örgütüne mensup biri çıkıp ‘millet ittifakının bize verdiği sözleri açıklama vakti gelmiştir, açıklayın’ şeklinde beyanatlarda bulunabiliyor. Son dönemlerde hepimizin takip ettiği gibi terör örgütü üyesi çıkıp da biz geldiğimiz zaman önce sandıkları patlatacağız, sonra cezaevlerinin kapılarını açacağız, herkesi dışarıya çıkartacağız gibi birçok ipe sapa gelmez söylemler rahatlıkla ifade edebiliyor. Savunma sanayinde olsun, enerji açısından olsun daha çok yakın bir zamanda doğalgazımız buna inanmayan kişiler, öyle bir şey olmadığını düşünen kişiler eminim ki mahcup olmuşlardır. Şu anda karaya çıktı. İki nükleer santralimiz 2023 yılında tamamlanacak. Kendi aracını üretebilen bir Türkiye var artık. Elazığ’a ilk TOGG geldi. Hem enerjide hem sanayide hem sağlık konusunda kendi kendini idare edebilen, dış ülkelere bağımlılıktan kurtulmuş bir ülkenin tabi ki karşısında ister istemez farklı düşünceleri olan ülkeler olacaktır. Dolayısıyla bu seçimin çok önemli olduğunu düşünüyorum. Bu seçimde de biz her zaman Hakk’ın, haklının yanında olduk. 30 yıllık süre içerisinde hiçbir zaman eğilmedim, bükülmedim. Başım hep dikti, alnım açıktı. Yine aynı şekilde bundan sonraki süreçte öncelikle ülkemi daha sonra da şehrimi hakkıyla, doğru, dürüst ve emek vererek temsil edeceğime inanıyorum.” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi