MSB: F-16 İÇİN TEKLİF MEKTUBU GELDİ MSB: F-16 İÇİN TEKLİF MEKTUBU GELDİ

Yemekli programda bir araya gelen Elazığ Ülkü Ocakları Başkanı Reha Talha AYGEN ve katılımcılara hitap eden ÇİÇEK; konuşmasına şu şekilde devam etti.

"Kıymetli kardeşim değerli başkanım Reha Talha Aygen'in milletin ülküsünü omuzlayıp hedefe koşan dava arkadaşlarımızı ve gençlerle  bizi buluşturduğundan dolayı kendilerine teşekkür ederim. Rabbim ülkemize güzel hizmetler yapmayı nasip etsin. 

Merhum İstiklal Marşı'mizin şairi Mehmet Akif Ersoy'un ölüm yıldönümü münasebetiyle rahmetle minnetle andık. Mehmet Akif'in Asım'ın nesli adını verdiği imanli, çalişkan ,bilgili, erdemli bir nesil yetiştirmek için gayret etti, Onun ufku Milletiydi, Mehmet Akif kendi derdini, tasasini, acılarını yazmadı. Milletimizin ızdıraplarını dertlerini ,acılarını dile getirdi, Çözüm ve çıkış yollarını gösterdi. Bu konuda peygamberimizi örnek aldi. Hz peygamber (SAV) bütün ömrünü sahabe nesli yetiştirme adadı. İlimle geldi. Büyük müjdeler getirdi. En zor zamanlarda insanlara ümit verdi ufuk açtı, Yol gösterdi. İslamiyet müjde dinidir, Kur'an insanlara Allah'ı anlatır, Onu tanıyan ve kulluk edenlere ebedi saadet müjdeler. Ölüm yokluk değildir. Fani dünyadan baki aleme hicrettir." dedi.

Konuşmanın sonrasında okunan duaların ardından yemek yenildi. Yemek yenildikten sonra programa son verildi.

Editör: Haber Merkezi