Türkiye Yüzyılı Marşı’nın bestekarı, şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen, Elazığ Belediyesi Geleneksel Ramazan Etkinlikleri’nde düzenlenen konserde birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Elazığ Belediyesi Ramazan Etkinlikleri, vatandaşların yoğun ilgisiyle devam ediyor. Her akşam teravih namazı sonrası düzenlenen etkinlikler; şair, ses sanatçısı ve piyanist AK Parti İstanbul Milletvekili Yücel Arzen konseriyle devam etti.

Fuar ve Kongre Merkezi’ni dolduran vatandaşlar Yücel Arzen tarafından seslendirilen parçaya coşkuyla eşlik etti. Program, günün anısına Elazığ Belediye Başkan Yardımcısı Nazif Bilginoğlu’nun Yücel Arzen’e Elazığ Belediyesi Çinicilik Kursu’nda el emeği göz nuru yapılan çaydaçıra figürlü tabağın hediye edilmesi ile sona erdi.

ELAZIĞ BASININDA BİR İLK… ELAZIĞ BASININDA BİR İLK…

Aileleriyle birlikte Ramazan etkinliklerine katılan minikler fuar alanında kurulan çocuk etkinlik alanında doyasıya eğlendi.

Elazığ Belediyesi tarafından Ahmet Tevfik Ozan Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Geleneksel Ramazan etkinliklerine, 29 Mart Cuma günü (Yarın) halk müziği sanatçısı hemşehrimiz Esat Kabaklı konuk olacak.

TÜM HEMŞEHRİLERİMİZ DAVETLİDİR

Elazığ Belediyesi Basın-Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “On bir ayın sultanı Ramazan ayının maneviyatının şehrimizde birlik ve beraberlik içinde coşkuyla yaşanmasına katkı sağlamak adına hazırladığımız Ramazan programlarımıza tüm hemşehrilerimiz davetlidir.” denildi.

Editör: İzzet TUMAY