İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği̇ 2023 Yılı’nın geleneksel “Dost Meclisi Buluşmaları”nın ilk konuğu “İdare ve Bürokraside Stresle Baş Etme ve Empati Sanatı” konulu konferans ile Yüksek İhtisas Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı, İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Akademi Başkanı Hemşerimiz Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU oldu…

suuunnnguuuroluuuu (2)

BAŞKAN CAN’DAN AÇILIŞ KONUŞMASI VE ANLAMLI MESAJ!
Ankara Altındağ Belediyesi’ne ait Ulucanlar Cezaevi Müzesi Hükümlü Sinema Salonu’nda yapılan “Dost Meclisi Buluşmaları Konferansı”nın açılış konuşmasını yapan İdareci ve Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Elazığlı Hemşerimiz Yücel CAN; 2009 Yılı’nda kurulan derneklerinde yüce Allah’ın kâinatta en çok insana değer verdiği gerçeğinden hareketle, Peygamberimiz Hz. Muhammed’in (SAV) ayrım yapmadan herkese insani yaklaşımın ve adaletli olmanın gereğini kurumsallaştıran ecdadın eseri olan Ahiler ve Loncalar Teşkilatlarını örnek ve referans aldıklarını belirtti.
“HAÇLILARIN SOĞUK SAVAŞI VE SÖZDEN ÖTE GİTMEYEN BARBARLAR!”
Bürokratlar Birliği Derneği Genel Başkanı Yücel CAN; inançlara saygılı olacaklarını, liyakat, adalet, samimiyet, sadakat, vefa gibi ahlaki değerlere bağlı kalacaklarını, bu nedenle insana yönelik çalışmalarında sınır tanımadıklarını ve evrensel değerlerden kopmadan dünya ile birlikte yaşayarak umut ve ümit olan bir Türkiye için canla başla gayret göstereceklerini dile getirerek, ne yaptığını bilmeyen diye nitelediği Kur’an’ı Kerim’i hedef alan Rasmus PALUDAN’ı ve işbirlikçilerini; “Bunlar Haçlıların soğuk savaşıdır, sözden öte gitmeyen barbarlardır” diyerek eleştirdi…  

01-FOTO-1- KADİRHAN SUNGUROĞLU

ELAZIĞ BASININDA BİR İLK… ELAZIĞ BASININDA BİR İLK…

PROF. DR. SUNGUROĞLU VE ALKIŞLANAN İFÂDELER!
Söz alan Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU, empati konusunu stres konusunda olduğu gibi örneklerle ve uygulamalı bir şekilde anlattıktan sonra; Rasmus PALUDAN ve İsveç’in hadlerini aştıklarını ve İslâm Âlemi’ne hakaret ederek bizi strese soktuklarını belirterek, bunun altında kalınmayacağını dile getirdi. Prof. Dr. SUNGUROĞLU’nun; “Bunların empati, evrensel ve inanç değerlerinden haberleri de yok” şeklindeki ifadeleri izleyiciler tarafından uzun süre alkış aldı.

Katılımcıların yoğun ilgi gösterdiği “Dost Meclisi Buluşmaları Konferansı”, Dernek Genel Başkanı Yücel CAN’ın Prof. Dr. Kadirhan SUNGUROĞLU’na “Onur ve Şükran Belgesi”ni salonda bulunan engelli bir konuk ile birlikte takdim etmesi ve teşekkür konuşması ile sona erdi.

Editör: Haber Merkezi