ELAZIĞ'DA "AUSBİLDUNG" SEMİNERİ DÜZENLENDİ ELAZIĞ'DA "AUSBİLDUNG" SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Fırat Üniversitesi (F.Ü) Atatürk Kültür Merkezi’nde 17-22 Haziran 2024 tarihleri arasında Amerika Birleşik Devletleri New Mexico eyaletinde bulunan Spacesport uzay üssünde gerçekleştirilecek uluslararası Irec Roket yarışması ve 7. Ulusal 2024 TEKNOFEST Roket yarışması katılım başvuru süreçleri hakkında bilgilendirme yapıldı.  

vlcsnap-2023-10-24-18h33m06s340

Ayrıca program çerçevesinde Troket takımı için yeni takım arkadaşları seçimi gerçekleştirildi. Elazığ OSB İnovasyon Merkezi 2023 yılı lansman faaliyetleri kapsamında düzenlenen programda Troket Takımı İçin Yeni Takım Arkadaşları Seçimi gerçekleştirildi. Programa AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur AYDEMİR, İl protokolü, Siyasi parti temsilcileri, kurum müdürleri, OSB yöneticileri, STK’lar, akademisyenler ve öğrencilere katıldı.  Fırat Üniversitesi Makine Mühendisliği Danışman ve Öğrencilerinden oluşan takım lideri İsmet ÖZEN, elde ettikleri başarılarının sırları ve hedeflerini anlattı.  

AK Parti Ankara Milletvekili Zehranur AYDEMİR, savunma sanayinin önemine değinerek gençlere bu alana ilgi duyması yönünde çağrı da bulundu. Aydemir, “Türkiye artık teknolojilerin üreticisi konumunda” dedi. . 
 

Editör: Haber Merkezi