MART AYINDA EN ÇOK KÜLÇE ALTIN KAZANDIRDI MART AYINDA EN ÇOK KÜLÇE ALTIN KAZANDIRDI

Elazığ Ticaret Ve Sanayi Odası ev sahipliğinde özel sektör kuruluşlarına yönelik “Sanayi Bakanlığı Destekleri” bilgilendirme toplantısı düzenlendi.

Toplantıda açıklamalarda bulunan ETSO Başkanı İdris Alan, “İçinde bulunduğumuz küresel rekabet ortamında sanayi ve teknoloji alanında başarılı ve yenilikçi olmanın önemi her geçen gün daha da artmaktadır. Ülkemizin sürdürülebilir kalkınma hedeflerine ulaşabilmesi için yerli ve yabancı yatırımların teşvik edilmesi, KOBİ’lerin desteklenmesi ve teknolojik gelişmelere adapte olunması büyük önem taşımaktadır. Bu kapsamda Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Genel Müdürlükleri, ilgili kuruluşları tarafından özel sektör kuruluşlarına yönelik olarak yürütülen destek ve faaliyetlerine ilişkin bilgilendirme amaçlı düzenlenen bu etkinlik firmalarımızın bu süreçlerden en iyi şekilde faydalanmalarını sağlamak adına büyük önem arz etmektedir” ifadelerini kullandı.

TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek katılımcılara destek programları hakkında bilgi verdi.

Editör: Haber Merkezi