VİZYON BUTİK OTEL'İN AÇILIŞI CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK VİZYON BUTİK OTEL'İN AÇILIŞI CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Kuzey Irak’ta Pençe Kilit Operasyonu’nda Elazığlı 21 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Yusuf ATAŞ şehit oldu…
Elazığ’ın Kovancılar İlçesi nüfusuna kayıtlı 21 yaşındaki Astsubay Kıdemli Çavuş Yusuf ATAŞ’ın Bingöl’de yaşayan ailesine acı haber verildi. Şehidin Babası Nejat ATAŞ’ın Bingöl İl Emniyet Müdürlüğü'nde polis memuru olduğu öğrenildi. Ailenin yaşadığı sokak ve ev Türk bayrakları ile donatıldı…


03-FOTO-3-        ŞEHİT YUSUF ATAŞ KOVANCILAR
HAVALİMANI’NDA TÖREN, KOVANCILAR’DA CENAZE NAMAZI…
Şehidimiz Yusuf ATAŞ’ın naaşı 2 Ekim Pazar günü sabah saatlerinde memleketi Elazığ’a getirildi. Elazığ Havalimanı’nda Şehit Piyade Astsubay Yusuf ATAŞ için tören düzenlendi. Törene İl Protokolü katılım gösterdi. Törenin ardından şehidin naaşı cenaze namazı için Kovancılar İlçesi’ne gönderildi.

Şehit ATAŞ için Kovancılar İlçesi Merkez Camii'nde cenaze töreni düzenlendi. İl Müftüsü Selami AYDIN’ın öğle namazını müteakip kıldırdığı cenaze namazına, Millî Savunma Bakan Yardımcısı Şuay ALPAY, Vali Ömer TORAMAN, Elazığ Milletvekilleri Zülfü DEMİRBAĞ, Metin BULUT, 8. Kolordu Komutanı Tümgeneral Tamer ATAY, İl Jandarma Komutanı Albay Murat EVREN, İl Emniyet Müdürü Celal SEL, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fahrettin GÖKTAŞ, Cumhuriyet Başsavcısı Ömer KARİŞİT, STK Temsilcileri, Şehidin Ailesi, Askeri Personel, Polisler ve binlerce vatandaş katıldı.
Kılınan namazın ve yapılan duanın ardından meslektaşları tarafından omuzlara alınan şehidin naaşı, top aracına konularak tören mangası eşliğinde bir süre taşındı ve Aile Kabristanı’na götürülerek toprağa verildi.
04-FOTO-4-        ŞEHİT YUSUF ATAŞ KOVANCILAR
ŞEHİDİMİZİN VİDEO VASİYETİ YÜREKLERİ DAĞLADI…
Pençe Kilit Operasyonu kapsamında Kuzey Irak’ta çıkan çatışmada şehit olan Elazığlı Piyade Astsubay Yusuf ATAŞ’ın arkadaşları ile birlikte çektiği video ile vasiyetini dile getirdiği paylaşım yürekleri dağladı. Bekâr olduğu öğrenilen Şehit Yusuf ATAŞ videoda ilk olarak Lösemili bir kız çocuğunun hayatı boyunca tüm masraflarının karşılanmasını isterken; “Bir de anamın babamın elini öpün, bayramlarda unutmayın” ifadelerini kullandı. Elazığlı Şehit Yusuf ATAŞ’ın arkasında bıraktığı video izleyenleri gözyaşlarına boğdu…

LÖSEV; “MEHMETÇİĞİMİZİN VASİYETİNİ YERİNE GETİRMEK BOYNUMUZUN BORCUDUR”
Pençe-Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Piyade Astsubay Yusuf ATAŞ’ın vasiyetinin öğrenilmesi üzerine LÖSEV tarafından sosyal medya üzerinden yapılan anlamlı paylaşımda; “Vatan için gözünü kırpmadan şehitlik mertebesine yükselirken lösemili çocuklarımızı kalbinde taşıyan Mehmetçiğimizin vasiyetini yerine getirmek boynumuzun borcudur. Pençe- Kilit operasyon bölgesinde şehit düşen Astsubay Yusuf ATAŞ’a Allah’tan rahmet, ailesine ve milletimize başsağlığı dileriz” ifadeleri kullanıldı.
Öte yandan birçok vatandaş da şehidimizin vasiyetinin yerine getirilmesi için LÖSEV’e bağışta bulundu…

 

Editör: Haber Merkezi