ELAZIĞ’DA 14 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ ELAZIĞ’DA 14 ADET RUHSATSIZ SİLAH ELE GEÇİRİLDİ

Elazığ'da Şehit Zafer Kılıç'ın ailesinin evine girerek hırsızlık yapan 1'i kadın 3 kişi polis ekiplerinin titiz çalışması sonucu 312 saat incelenen güvenlik kamera kayıtlarının ardından kıskıvrak yakalanarak gözaltına alındı. 
Olay, yaklaşık 4 gün önce Doğukent Mahallesi Şehit Binbaşı Zafer Kılıç Sokağı üzerinde bulunan şehit binbaşı Zafer Kılıç'ın baba ocağında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, evde yalnız yaşayan baba Ahmet (79) ile anne Şehriban (74) Kılıç çifti, yaklaşık 20 gün önce Maden ilçesine bağlı Küçükova köylerine gitti. Burada bağ ve bahçe işlerini bitirdikten sonra kentteki evlerine gelen şehidin babası ve annesi, çelik kapılarının kırıldığı fark etti. Evi kontrol eden ve birçok eşyanın çalındığını gören yaşlı çift, durumu polis ekiplerine bildirdi. 
Kısa sürede olay yerine gelen ve çalışma başlatan Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Hırsızlık-Yankesicilik Büro Amirliği ekipleri, Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde hırsızlık yapan şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. Yapılan çalışmalar neticesinde 312 saatlik güvenlik kameralarını izleyen ekipler şüphelilerin H.B. (34), G.K. (29) ve E.Ç. (36) olduğunu tespit etti. Tespit edilen şüpheliler şehidin annesine hediye ettiği kol saati ile köstekli kol saati ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından babasına hediye edilen köstekli saatle yakalanarak gözaltına alındı. 
İl Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri tamamlanan şüpheliler, işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. 

Editör: Haber Merkezi