Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi’nde bazı branşlarda ek saat güncellemesi yapıldı. Yapılan çalışmaya göre, Hastanede 9 poliklinikte mesai sonrası saat 17.00 ile 21.00 arasında poliklinik hizmeti verilecek.
Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol KELEŞ, yeni düzenlemeye ilişkin açıklama yaptı.

KEBAN BARAJ SAHASI SUCUL HAYATI ‘OLUMSUZ’ ETKİLEYECEK KARAR! KEBAN BARAJ SAHASI SUCUL HAYATI ‘OLUMSUZ’ ETKİLEYECEK KARAR!

KELEŞ; “9 Mayıs’tan itibaren şehir hastanemizde bazı branşlarda ki bunlar 9 tane branşımızda mesai sonrası saat 17.00 ile 21. 00 arasında mesai sonrası poliklinik hizmeti vermeye başlayacağız.” dedi…

*KELEŞ: “9 BRANŞ’TA 17.00 İLE 21.00 ARASINDA EK MESAİ’’

Başhekim Prof. Dr. Erol KELEŞ, bu çalışmayla hastanenin yeni bir özveriye imza attığını belirterek; “Bu 9 tane polikliniğimiz kadın hastalıkları ve doğum polikliniği, çocuk hastalıkları, dâhiliye, kardiyoloji, kulak burun boğaz, göz, nöroloji, ortopedi, fizik tedavi ve aynı zamanda devam eden radyoloji kliniklerimizde mesai sonrası bölgemize ve şehrimize hizmet edebilmek açısından 17.00 ile 21.00 arasında ek mesai uygulanacaktır. Vatandaşlarımız özellikle Alo 182’den veya hastanemiz web sayfasından MHRS’den randevularını alacak, mesai sonrası da hastanemizden hizmet alabileceklerdir. Bu hizmetin oluşmasında hekimlerimize ve sağlık çalışanlarımıza bu özverili davranışları için teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Editör: Haber Merkezi