Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, seçim arenasına oldukça sert bir giriş yaptı.

Başkan Şerifoğulları, siyasi rakiplerinden önce hem parti içi rakiplerine el ense çekerek, güç gösterisinde bulundu.

Şahin Şerifoğulları ile Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı arasında parti binasında ciddi anlamda bir tartışma yaşandığı dile getirildi. Bu olay karşılama töreninden sonra oldu. Bu ciddi tartışma birkaç internet sitesinde yer alırken yandaş medya dikkate almadı. Olay sonrası AKP Elazığ İl Başkanlığı, yaptığı açıklamada çıkan haberleri yalanlayarak, “Parti binamızda yapılan Seçim Koordinasyon Merkezi Yönetim Kurulu toplantısında fikirlerin beyan edildiği sırada yaşanan sözlü tartışmalar abartılarak "kavga edildiği" şeklinde lanse edilmiştir.” denildi.

Bu açıklama parti binasında bir tartışmanın yaşandığı da teyit etmiş oldu.

10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle AKP Milletvekilleri ve Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları medya kurumlarına tebrik ziyaretlerinde bulundular. Ekipte Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı bulunmuyordu.

Milletvekili Mahmut Rıdvan Nazırlı ise yanına AKP Elazığ Belediye Başkan Aday Adayları Ramazan Gürgöze, Ali Tekataş ve Haydar Evliyaoğlu’nu yanına alarak Erimli’de gövde gösterisi yaptı.

****       ****     ****     ****

Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, geçen hafta Salı günü İstanbul dönüşü havaalanında coşkuyla karşılandı.

Yerel TV kanallarımız bu karşılamayı canlı yayınladı. Havaalanının VİP çıkış kapısının önü miting alanına dönüşmüştü. Başta Belediye Başkan Yardımcısı Nafiz Bilginoğlu olmak üzere belediye personelinin büyük bir çoğunluğu alandaydı. İki pankart veya döviz diyelim dikkatimi çekti. Biri 3 siyah gözlüklü emoji diğeri ise Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başkan Şerifoğulları’nın siyah gözlüklü yan yana çekilmiş fotoğraflarıydı. İki pankartta zaman zaman yan yana ekrana yansıyordu. Bana keyifli geldi…

****       ****     ****     ****

Söz karşılama mitinginden pardon töreninden açılmışken alana kurulan platform da bulunan kişileri gözlemledim. Milletvekilleri, Belediye Başkanı, İl Başkanı, Merkez İlçe Başkanı Gençlik Kolu Başkanı, Kadın Kolları Başkanı ve il yönetiminde yer alan isimler bulunuyordu. Yani genelde AKP teşkilatında yer alan siyasi isimler… Birde gözlerimiz bazı oda başkanlarını gördük. Diğer siyasiler gibi el sallayan tezahürat eden fanatik siyasi oda başkanlarını da gördük.

Bu başkanlara tavsiyemiz yakalarındaki temsil ettiği oda rozetlerini çıkarıp AKP rozetlerini takmalarıdır.

****       ****     ****     ****

Hankendi 43. Mahallemiz oldu.

“SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM” “SUÇ DUYURUSUNDA BULUNDUM”

Hankendi batıya sınır…

Buradan ötesi Kömürhan Köprüsü ve Malatya… Malatya’nın plakası da 44…

44. Mahalleye yaklaştık mı?

****       ****     ****     ****

Elazığ’da yasa dışı avlananlara idari para cezası uygulanıyor.

Peki durduk yere silah sıkana ne ceza uygulanıyor?

Düğünde parkta arabada sıkana da ceza verilsin…

Düğünlerde özellikle bellerinde silahla giren ağır abiler oluyor. Ağı abi dedikse, siyasetçi ve sivil toplum örgüt yöneticilerinden bahsettik.

Yalnız düğün salonlarımı kemer takar gibi bellerinde silahla geziyorlar. Sağ veya sol kalça üzerinde kabarıklık görünüyor. Cep telefonu olacak hali yok. Arkadaş belinde cüzdan da taşımayacağına göre belindeki silahtır.

Silah taşıma olayına bir an önce çözüm bulunmalı…

Editör: Haber Merkezi