Elazığlı Sanatçı Abddullah ŞEKEROĞLU, Senaryosunu yazdığı "Andaç" adlı sinema filminin çekimleri 27 Haziran’da Elazığ’da başlıyor. 

Melahat Öncel Şekeroğlu’nun yapımcılığını üstlendiği “Andaç” adlı filmi Adem Uğur yönetecek. Filmin Senaryosunu yazan Abdullah Şekeroğlu, Ahmet Yenilmez ile başrolü paylaşırken, Hülya Diken, Uğur Karakuş, Umut Aksoy, Meral Kaplan, Emir Mayacı, Aydan Burhan, İlhan Kahramanoğulları, Jale Ak, Zülfü Hamit Altın, Atakan Ülker, Melih Güler, Yavuz Gezer, Büşra Güdük ve Yalçın Öngören rol alıyor. 

8. VALİYLE TANIŞAN CAMİİKEBİR 14 YILDIR RESTORASYON BEKLİYOR 8. VALİYLE TANIŞAN CAMİİKEBİR 14 YILDIR RESTORASYON BEKLİYOR

Tivisitiy Yapım olarak sinema ve televizyon sektörüne girdiklerini belirten Melahat Öncel Şekeroğlu, “İlk prodüksiyonumuzu 2 Milyon TL bütçeli ‘Andaç’ adlı filmle yapıyoruz. Son sistem kameralar ve ışıklarla film Elazığ’da çekilecek. Bu konuda bize destek olan Elazığ Valimize ve Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz. Filmde Elazığlı bir aile konu ediliyor. Görsel olarak Elazığ’ın doğal güzellikleri en güzel şekilde yansıtacağız. Harput’tan tutun Hazar Gölü’ne Palu’ya Kalyonlara kadar bütün görsel güzelliklerimizi çekeceğiz. Filmimizin son toplantısını İstanbul’da yaptık. 27 Mayıs’da çekimler başlayacak. İnşallah 23 Eylül’de gösterime girmeyi planlıyoruz. Galayı da tabi ki Elazığ’da yapacağız.” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY