İzzet TUMAY- Bu haberimiz tiryakileri çok üzecek. Uzun süredir konuşulan sigara zammı ile ilgili gelişme bugün yaşandı ve yabancı bir sigara gurubu satışa sunduğu değişik sigara çeşitlerine zam yaptı. En son yılbaşında zam gelen sigaraya, bugün itibarıyla bir zam daha geldi. Buna göre, P.M grubu tüm ürünlerine zam yaptı. 

sssss-1

HAMZABEY BARAJ SUYU, ATAŞEHİR MAHALLESİ’NE VERİLMEYE BAŞLANDI... HAMZABEY BARAJ SUYU, ATAŞEHİR MAHALLESİ’NE VERİLMEYE BAŞLANDI...

Sigara tiryakileri tarafından yakından takip edilirken sigara fiyatlarına bugün itibariyle ortalama 5 TL civarında yeni bir zam geldi. 

Tekel Bayileri zam konusuyla ilgili açıklamalarda bulunarak vatandaşı sigaraya yüklü miktarda zam uygulanacağı ile ilgili uyarmıştı ve beklenen haber geldi.  

Sigara fiyatlarına her yıl yılda 1 kez zam uygulanıyordu. Artan maliyetler bahane edilerek sigaraya en son yılbaşında uygulanan zamların ardından bir zam daha geldi. 

P.M isimli grubunun tüm ürünlerine 5 TL civarında zam yaptığını kamuoyuna duyurdu. Böylelikle, 6 Haziran'dan itibaren geçerli olacak zamlarla birlikte sigaralar artık 38 ila 43 TL bandında satışa sunulmuş olacak. 

Editör: Haber Merkezi