Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenen törene, Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN, Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay GENÇOĞLU, Fakülte Dekanları, öğretim üyeleri ve öğrenciler katıldı.

f2-3

Programın açılış konuşmasını yapan Sivil Havacılık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Muhsin Tunay GENÇOĞLU, Sivil Havacılık Yüksekokulu olarak 3 bölümle eğitim öğretim faaliyetlerini sürdürdüklerini belirterek, 450 öğrencilerinin olduğunu söyledi.

f3-1

Havacılık sektörünün ihtiyaç duyduğu nitelikli insan gücüne olan ihtiyacın sürekli arttığını belirten Fırat Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Soner ÖZGEN ise sivil havacılığın önemine dikkat çekti.

f4-1

Prof. Dr. ÖZGEN, “bir araştırma üniversitesi olarak öğretim faaliyetlerini seçkin öğretim elemanlarıyla sürdüren üniversitemiz ülkemizdeki nadir Sivil Havacılık Yüksekokullarından birine sahiptir” dedi.

f6

Program kapsamında daha sonra kaptan pilotlarla canlı bağlantı sağlandı. Kaptan Pilot Elif GÜVEYLER tecrübe ve deneyimlerini salondakilerle paylaştı.

f5

LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZİ SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI LGS KAPSAMINDAKİ MERKEZİ SINAV BAŞVURULARI BAŞLADI

Konuşmaların ardından protokol tarafından Havacılık Elektrik Elektroniği Bölümü, Uçak Bakım ve Onarım Bölümü ve Hava Trafik Kontrolü Bölümü öğrencilerine Apoletleri takıldı.

Editör: Haber Merkezi