BAŞKAN ALAN: “23 NİSAN, MİLLİ İRADEYE GEÇİŞİN İLK ADIMIDIR” BAŞKAN ALAN: “23 NİSAN, MİLLİ İRADEYE GEÇİŞİN İLK ADIMIDIR”

Muhsin Yazıcıoğlu’nun Avukatı, Eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Selami Ekici, Av. İrfan Sönmez’e desteğini açıkladı.

Seçim çalışmalarına devam eden İYİ Parti Elazığ Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez ‘e destek ziyaretleri sürüyor. Büyük Birlik Partisi Genel Başkanı Merhum Muhsin Yazıcıoğlu’nun Avukatı, eski Büyük Birlik Partisi Genel Başkan Yardımcısı Av. Selami Ekici ve Üçocak Belde Belediye Başkan Adayı Ali Bayram İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez’i ziyaret ederek destek mesajı verdi. İYİ Parti 1. Sıra Milletvekili Adayı Av. İrfan Sönmez’de destek veren herkese teşekkür etti. Öte yandan İyi Parti Milletvekili Adayları Yüksel Ercan ile Kerim Eflatun’da seçim çalışmalarını sürdürüyor. Ercan ve Eflatun bu kapsamda esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek sorunlarını dinleyip destek istedi. İYİ Parti Milletvekili Adayı Yüksel Ercan, destek veren esnaf ve gençlere teşekkür etti. İYİ Parti Milletvekili Adayı Kerim Eflatun’da Millet ittifakının iktidarı döneminde Elazığ’ın sorunlarını çözeceklerini söyledi. Ayrıca İYİ Parti Elazığ 2. Sıra Milletvekili Adayı Yüksel Ercan’ın Seçim Koordinasyon Merkezi Kovancılar ilçesinde açıldı.

Kovancılar İlçesi’nde açılışı gerçekleşen Seçim Koordinasyon Merkezi’nin açılışında konuşan Milletvekili Adayı İrfan Sönmez, “Merak etmeyin, seçimi kazanacağız. Elazığ'da iki milletvekili göreceksiniz. Ben daha önce de aday olduğumda dolaştım. Şimdi de dolaşıyorum. Vatandaş değişimi istiyor. Onun için artık yeter diyeceğiz. Dedi. Milletvekili Adayı Yüksel Ercan’da, “Bana güçlü bir destek verin. Bilin ki bu desteğinizle sizleri mahcup etmeyecek. Sizlerin derdini kendi derdim bilip çözmeden başımı yastığa koymayacağım. Biz İYİ Parti milletvekilleri olarak hizmete hazırız. Biz bu ülkenin ve bu şehrin yönetimi talibiz.  İktidara geldiğimizde önce yağma ve tahribatları durduracağız.” ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi