İzzet TUMAY - Elazığ’ın en yeni ve çiçeği burnunda mahallesi Güneykent’te bulunan taş ocakları ciddi sıkıntılara neden olurken, özellikle taş ocaklarında çalıştırılan ağır iş makineleri ve kamyonların güzergâh olarak bu mahallenin yollarını kullanması nedeniyle bozulan yollarda asfaltlama çalışmaları yapıldı.

İÇİLEBİLİR SU KANALİZASYONA BAĞLANDI! İÇİLEBİLİR SU KANALİZASYONA BAĞLANDI!

‘’SORUNLARI BİLİYORUZ ÇÖZÜM İÇİN ÇABALIYORUZ!’’
Güneykent Mahalle Muhtarı Necati KARATAŞ, yapılan çalışmalarla ilgili Gazeteniz TURAN’a yaptığı değerlendirmede; ‘’Belediye Başkanımız Şahin ŞERİFOĞULLARI geçtiğimiz günlerde bizleri Muhtarlık ofisimizde ziyaret ettiler. Ziyaret sırasında mahallemizin sorunlarıyla alakalı istişarelerde bulunduk. Ulaşım sorunumuzu dile getirdik. Sosyal alan ve diğer sorunlarımızı da kendilerine ilettim. 
Bu görüşmemizin ardından 10. Etap’tan üst etaplara girişi olan beton mikserlerinin yola dökmüş olduğu malzemeler nedeniyle, kullanışsız, araçların gitmekte sıkıntı yaşadığı alanı kaldırıp yeni bir asfaltlama yaparak araç girişlerini daha rahat konforlu bir şekilde girişini sağlayan sıcak asfaltlamamızı yaptık. Elazığ Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerle mahallemizde yol çizimi ve kapsamlı temizlik çalışması yapıldı. Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ederim. Periyodik aralıklarla inşallah mahallemize belediyenin hizmetlerini getirmeye devam edeceğiz.  Mahallemizin bütün sorunlarını biliyoruz, çözümleri için mücadelemize devam ediyoruz. Muhtar Necati KARATAŞ, ayrıca 24 Ocak 2020 ve 27 Aralık 2020 tarihinde İlimizde meydana gelen deprem afetleri nedeniyle; evleri hasar görüp hak sahibi olan afetzede vatandaşlar için merkez rezerv alanlar ve köy toplu alanlarında TOKİ tarafından afet konutu ve iş yerleri yapılarak teslim aşamasına geldiğini, bu nedenle 254 Afet konutundan toplam 247 hak sahibinin ve 43 iş yerinden toplam 329 hak sahibinin kurasının Güney Çevre Yolu üzerindeki AFAD İl Müdürlüğünde 06.10.2023 tarihinde çekildiğini söyledi. 

Editör: İzzet TUMAY