İzzet TUMAY - Elazığ’da Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından ihtiyaç sahiplerine dağıtılan kömürlerin yanmadığı iddi edildi.
Daha önce kömürlerin geç dağıtılması Elazığ’da gündem olurken, dağıtım sonrası ise kentte kömürlerin yanmaması gündem oldu. Elazığ’da geçtiğimiz aylarda dağıtımına başlanan kömürlerin yaş olması nedeniyle yanmadığını iddi eden vatandaşlar, kömürlerin geç dağıtıldığını ve bu nedenle yaşadıkları sıkıntının bu defa da kömürlerin yaş olması nedeniyle yanmamasıyla sıkıntılarının katlandığını belittiler.

1-134

ŞİKAYET VAR; KÖMÜRLER SU İÇİNDE...

Kömürlerin havaların yağışlı olduğu günlerde dağıtıldığını ve kömür torbalarından tabiri caizse su sızdığını belirten mağdur vatandaşlar, tepkilerini dile getirdiler.
‘’Sosyal yardım kömürü ıslak yanmıyor’’ diyerek yaşadığı mağduriyeti dile getiren vatandaşlar, ‘’Ocak ayında getirdiler oda yanmıyor, çoluk çocuk perişan olduk. Buna bir çözüm bulun. Geçen sene böyle değildi çok güzel yanıyordu. Bu sene ne oldu ki yanmıyor? Getirilen kömür torbaları su içerisinde. Kömürler ıslak olduğu için yakamıyoruz. Allah'tan korkun, ya kömür bizi zehirlerse! Lütfen bu kömürleri değiştirin. Çaresiz kaldığımız için kömürleri torbalardan çıkarıp yere seriyoruz. Belki hava alır da biraz kurur. Bu kömürleri bu haliyle dağıtmak akla zarar bir durum’’ dediler.

GÜRSEL EROL'DAN TARİHÎ MADEN ÖNERGESİ GÜRSEL EROL'DAN TARİHÎ MADEN ÖNERGESİ

Editör: İzzet TUMAY