Olağan Mali Genel Kurulu'nu gerçekleştirdikten sonra Teknik Direktör arayışlarına devam eden Elazığspor'da taraftarların gözü yapılacak olan transferlerde…

ÖZEL SPORCULAR MASA TENİSİ İL ŞAMPİYONASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ ÖZEL SPORCULAR MASA TENİSİ İL ŞAMPİYONASI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

TFF 3. Lig’de yeni sezon hedefini şampiyonluk olarak belirleyen ve Olağan Mali Genel Kurulu’nu gerçekleştirdikten sonra Teknik Direktör arayışlarına devam eden Elazığspor’da taraftarların gözü yapılacak olan transferlerde. Önceliği teknik direktöre veren ve yeni hocanın raporu doğrultusunda takımı şampiyonluğa taşıyacağı düşünülen oyuncuları renklerine bağlayacak olan Bordo-Beyazlı ekibimiz, eksik gördüğü mevkilere takviyeler yapacak.

TRANSFER 26 HAZİRAN’DA RESMEN BAŞLIYOR!

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, 2023-2024 futbol sezonuna ilişkin transfer ve tescil dönemlerini belirledi. Buna göre; 2023-2024 futbol sezonunda Birinci Transfer ve Tescil Dönemi'nin 26 Haziran 2023 tarihinde başlayıp, 15 Eylül 2023 tarihinde sona ermesine ve İkinci Transfer ve Tescil Dönemi'nin 11 Ocak 2024 tarihinde başlayıp, 9 Şubat 2024 tarihinde sona ermesine karar verildi.

Takımlar bu süre zarflarında eksik gördükleri noktalara transferler gerçekleştirebilecek. Bordo-Beyazlı ekibimizin bu süreci oldukça hareketli geçirmesi bekleniyor.

Editör: Haber Merkezi