Suudi Arabistan’ın Riyad kentinden oynatılması planlanan Galatasaray- Fenerbahçe Süper Kupa maçı, takımlarımıza yapılan saygısızlık silsilesi nedeniyle iptal edildi… 

ELAZIĞSPOR, İKİ OYUNCUYLA MASAYA OTURACAK ELAZIĞSPOR, İKİ OYUNCUYLA MASAYA OTURACAK

Suudi Arabistan yetkililerinin Atatürk tişörtlerine, “Yurtta sulh, Cihanda sulh” yazılı pankarta ve “Ne mutlu Türk’üm diyene” yazılı pankarta izin vermemiş, hem Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’e hem de Türkiye’ye karşı büyük saygısızlık yapmıştı. Galatasaray ve Fenerbahçe yönetimleri, Türkiye futbol Federasyonuyla ortak açıklama yaparak maça çıkmayacaklarını söylediler.  Bu büyük tepki yurttaki vatanseverleri sevindirirken, maçın nerede yapılacağı merak konusu oldu.
 
ELAZIĞSPOR’DAN RESMİ DAVET! 

Taraftarların yoğun talepleri sonrası Elazığspor Kulübü de resmi sayfasından bir paylaşım yayımlayarak, her iki takımı Süper Kupa finali için Elazığ’a davet etti. “Atatürk Stadyumu’nda Gelecek Maç!” başlığıyla yapılan paylaşım kısa sürede yoğun paylaşım aldı. Yine bir diğer paylaşımda ise; “Ülkemizin iki güzide kulübü Galatasaray ve Fenerbahçe’ye çağrımızdır. 
İsmini Ulu Önder Ata’mızdan alan ve dünyanın en güzel stadı olan Elazığ “Atatürk Stadyumu’nun” kapıları sonuna kadar iki kulübümüze de açıktır. 
#SüperKupaFinaliElazığdaOynansın” denildi.

Editör: İzzet TUMAY