Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor'da, 1 yıldır kapalı olan transfer tahtasının yapılan girişimler sonucu açıldığı Elazığspor Kaptan Ömer TOKGÖZ Tesisleri’nde düzenlenen bir basın toplantısıyla kamuoyuna resmen duyuruldu…

TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadelesini sürdüren ve 1 yıldır kapalı olan transfer tahtasını açabilmek için yoğun çaba harcayan Entegre Solar Elazığspor transfer yasağını kaldırdı. Elazığ Belediye Başkanı Şahin ŞERİFOĞULLARI’nın girişimleri ve Elazığsporlu yöneticilerin destekleriyle oluşturulan kaynakla transfer yasağının çözüme kavuşturulduğu duyuruldu...

SERKAN ÇAYIR; “DOSYA SAYISI 70’TEN 7’YE DÜŞÜRÜLDÜ!’’

ES Elazığspor Kulüp Başkanı Serkan ÇAYIR, transfere engel dosya sayısını 70’ten 7’ye düşürdüklerini belirterek, Elazığspor’un 12-13 Milyon TL civarı (güncel kur) bir borcunun kaldığını söyledi.

TFF 3. Lig 1. Grup’ta ikinci yarı öncesi transfer tahtasını açan ve kadrosuna takviyeler yapmaya başlayan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Entegre Solar Elazığspor’da yüzler gülüyor. Başkan Serkan ÇAYIR, Basın Sözcüsü F. Ahmet YILMAZ ve Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp YILDIRIM, gündeme ilişkin konular hakkında bilgilendirmeler yaptıkları bir basın toplantısı düzenlediler.

“12-13 MİLYON TL CİVARINDA (GÜNCEL KUR) BİR BORCUMUZ KALDI!’’

Toplantıda ilk olarak konuşan ES Elazığspor Başkanı Serkan ÇAYIR, “Allah’a şükürler olsun transfer yasağımızı kaldırdık. Emeği geçen başta Belediye Başkanımız Şahin ŞERİFOĞULLARI olmak üzere herkese teşekkür ediyoruz. Şu ana kadar 3 transferimiz oldu, 4 isim daha almak istiyoruz. Takımdan ayrılan arkadaşlarımız oldu, kendilerine emeklerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Hocamızın direktiflerine göre transferlerimiz, ayrılıklarımız olacak. Göreve geldiğimizde 65-70 dosyadan bahsediyorduk bu sayıyı 7’ye kadar düşürdük. Haziran ayında 2 futbolcu dosyamız olacak, onları da ayarladık bir problem oluşmayacak. 2024’e kadar transfere engel bir durum söz konusu olmayacak. 12-13 Milyon TL civarı (güncel kur) bir borcumuz kaldı. Kur düşerse bu borç miktarı da düşecek. Biz işimizi yönetim kurulu olarak dürüst yapıyoruz.” Diye konuştu.

ELAZIĞ HİPODROMUNUN BAŞARILI İDARECİSİ ELAZIĞ HİPODROMUNUN BAŞARILI İDARECİSİ

F. AHMET YILMAZ’DAN KOMBİNE BİLET ÇAĞRISI

Eski Elazığspor Teknik Direktörü Ömer Faruk GÖKÇE’ye Allah’tan rahmet dileyerek sözlerine başlayan Basın Sözcüsü Feti Ahmet YILMAZ; “Biz bu işe baş koyduğumuzda tahtayı kalıcı olarak kaldırmak gibi bir düşüncemiz vardı. %90 tahtayla ilgili problemimizi tarihe karıştırdık. Kombine bilet kampanyamızdan çok güzel geri dönüşlerimiz oldu. İmkânı olan tüm iş adamlarımızı, Elazığspor sevdalılarını kombine bilet almaya davet ediyoruz.” Dedi. 

EYYÜP YILDIRIM; “ASIL YAPILANMA HAZİRAN AYI’NDA”

Doğru adımlar attıklarına vurgu yapan ES Elazığspor Futbol Şube Sorumlusu Eyyüp YILDIRIM ise; “Şu ana kadar 3 tane iyi transfer yaptık. Transfer komitemizi oluşturduktan sonra hemen çalışmalarımıza başladık. Transferlerimiz devam edecek. 2 forvet, 1 kanat almak istiyoruz. Bir daha transfer tahtası gibi bir problemimiz olmayacak. Biz asıl yapılanmamızı Haziran ayı için düşünüyoruz ve şampiyonluğa bir takım yapacağız. Ömer Faruk’un dönmesini istiyoruz. 9 gol atmış bir forveti kaybetmek istemiyoruz.’’ Dedi.

02-FOTO-2- OĞUZHAN YAZICI,  HAKAN BOZKURT, FATİH KURAN

TOPLANTININ ARDINDAN 3 OYUNCU İLE RESMİ SÖZLEŞME İMZALANDI…

Gazeteniz TURAN'ın yaptığı haberle transferini duyurduğu ve anlaşma sağlandığını açıkladığı 3 isimle Transfer yasağının resmi olarak kalkması sonucu resmi sözleşme imzalandı. Kırşehir FK’dan sağ bek Fatih KIRAN, Zonguldak Kömürspor’dan stoper Oğuzhan YAZICI ve Hacettepe 1945’ten sağ bek Hakan BOZKURT için Kaptan Ömer TOKGÖZ Elazığspor Tesisleri’nde resmi sözleşme töreni düzenlendi. TURAN’a yaptığı özel açıklamada ihtiyaç duydukları mevkîlere takviye yapmaya devam edeceklerini bildiren Teknik Direktör Cüneyt BİÇER, en fazla forvet oyuncusuna ihtiyaç olduğunu ve dolayısıyla transfer çalışmaları olduğunu ifâde etmişti.

04-FOTO-4- GİDENLER YÜKSEL KAYAALP

4 İSİMLE YOLLAR AYRILDI…

ES Elazığspor, kadroda düşünmediği dört futbolcusuyla yollarını ayırdı. TFF 3. Lig 1. Grup’ta ara dönem hazırlıklarını kendi tesislerinde sürdüren, bir yandan da kadrosuna takviyeler yapmaya başlayan Entegre Solar Elazığspor, kadroda düşünmediği futbolcularla yollarını ayırıyor. Bordo-Beyazlı ekip Feyzullah Şahin GÜNEŞ, Yüksel KAYAALP, Abdullah İÇEN ve Ali Osman DÖNER ile yollarını resmen ayırdı. Ayrılıklara ilişkin ES Elazığspor Kulübü’nden yapılan açıklamada; “Futbolcularımız Feyzullah Şahin GÜNEŞ, Yüksel KAYAALP, Ali Osman DÖNER ve Abdullah İÇEN ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunmaktayız. Emeklerinden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki kariyerlerinde başarılar dileriz” denildi.

Editör: Haber Merkezi