23 ELÂZIĞ FK '1' PUANA RAZI OLDU! 23 ELÂZIĞ FK '1' PUANA RAZI OLDU!

TFF 3. Lig 1. Grup’taki Bordo-Beyazlı Temsilcimiz ES Elazığspor’da Ara Dönem Hazırlık Çalışmaları tamamlanırken, 2. Yarı’nın başlamasına bir hafta kala 15 Ocak 2023 Pazar Günü deplasmanda oynanacak 1954 Kelkit Belediyespor Maçı hazırlık çalışmalarına başladı. Hazırlık çalışmalarını Elazığspor Kaptan Ömer TOKGÖZ Tesisleri’nde sürdüren ES Elazığspor’da Teknik Direktör Cüneyt BİÇER, transfer tahtasının açılma durumunu, kamp sürecini, lig sonu hedefini Gazeteniz TURAN’a açıkladı…

03-FOTO-3- CÜNEYT BİÇER

“TRANSFER TAHTASI AÇILINCA GEREKENİ DUYURACAĞIZ!’’

ES Elazığspor Teknik Direktörü Cüneyt BİÇER devam eden hazırlıklar hakkında Gazeteniz TURAN’a özel bilgiler verdi. Sezon sonunu Play-Off’ta bitirmemiz bizim için başarı olur vurgusunda bulunan BİÇER, açıklamasında şu ifâdelere yer verdi. ‘’Yönetimimiz transfer tahtası için çalışmalarını sürdürüyor. Eğer transfer tahtası açılırsa kadromuza takviyeler yaparak ligin ikinci yarısında daha güçlü ve alternatifli bir kadro ile oynamak istiyoruz. Tahtanın açılması durumunda, kulübümüzün ön şartları doğrultusunda hedefimizdeki oyuncuları transfer etmek için çalışmalar yapıyoruz. 2 adet oyuncunun üzerinde kendi çalışmalarım var fakat biz transfer tahtası tam açılınca gerekeni duyuracağız.”

01-FOTO-1- CÜNEYT BİÇER (1)

‘’4 VEYA 5 BÖLGE’DE EKSİĞİMİZ VAR, EN ÖNEMLİSİ İSE FORVET!’’

“Genel anlamda bakıldığında benim gözlemlerimce 4 veya 5 tane oyuncuya ihtiyacım var. Eğer transfer tahtası açılırsa az önce belirttiğim gibi 4 veya 5 oyuncu transferiyle Lig’in 2. Yarısında girmek istiyoruz. Şu anda forvet bölgemizde ciddi eksiğimiz var. Fakat bildiğiniz gibi devre arasında forvet transferi yapmak çok zordur. Bir forvet transferi için bizler ciddi anlamda mesai harcıyoruz. Diğer bölgelerde de eksik olan kısımları tamamlamak için çeşitli araştırmalar yapıyoruz. Ömer Faruk halen daha kampa dahil olmadı. Bununla ilgili bir şey söylemeye gerek bulmuyorum. Çalışmalarımızın hiçbirisine Ömer Faruk katılmadı.”
“ELAZIĞSPOR’U ÇALIŞTIRDIĞIM İÇİN GAYET MUTLUYUM!”

“1. ve 2. Etap kamp çalışmalarından gayet memnunum, Günde çift idman yaparak hazırlıklarımızı devam ettiriyoruz. Fizik kondisyon teknik taktik ağırlıklı olarak yaptığımız çalışmalarımız ile ikinci yarıya en iyi şekilde hazır olmak istiyoruz. Çok şükür bir sakatlık bir olumsuzluk yaşamadık. Mevsimsel durumlardan dolayı üşütme, soğuk algınlığı gibi sorunlar yaşadık fakat atlattık. Verimli bir kamp dönemi geçirdiğimizi düşünüyorum. Elazığspor büyük bir camia daha önce Süper Lig görmüş, üst liglerde oynamış köklü bir futbol takımı. Elazığspor’dan teklif almak beni çok mutlu etmişti ve ben Elazığ’da olduğum için, Elazığspor’u çalıştırdığım için gayet mutluyum. Şu anki konumumuz orta sıralarda, tahtanın açılması bizi planlamaya götüren bir durum değil. Tahta açılmazsa bile biz elimizden geleni yaparız. Benim gözlemlerimce takımımızın Play-Off’a kalması, Play-Off’ta şartları zorlaması bu sezon başarı olur.”

Editör: Haber Merkezi