28 Temmuz’da Kartepe’de başlayan ikinci etap hazırlık kampında yoğun bir çalışma programı uygulandığını belirten Teknik Direktör Selahaddin DİNÇEL; “1. Etap kampımızı kendi tesislerimizde yaptık. Özellikle genç oyuncularımı görme imkânı buldum. Kampımız çok olumlu geçti. Yeni sezona yenilenmiş bir kadro ile başlayacağız. Bunun için takımın bütünleşmesi birlikte aynı ortamda bulunması ve birbirlerine alışmaları bizim için çok önemli. Bunun için bir yandan kadromuzu oluşturacak yeni oyuncuları kadromuza katarken diğer yandan da aramıza yeni katılan oyuncuların takıma alışmasını sağlayacağız. 2. Etap hazırlık kampı çalışmalarımız günde iki idman olarak geçecek. Kamp süresi içinde hazırlık maçlarımızda olacak.” Dedi. 

SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER SAĞLIK İÇİN PEDAL ÇEVİRDİLER

 ‘’TRANSFERLER İÇİN UYGUN ŞARTLARIN OLUŞMASI LAZIM!’’ 

Transfer döneminde kadroya takımı hedefe taşıyacak oyuncuları dâhil etmek için Transfer Komitesinin çalışmasını aralıksız olarak devam ettirdiğini belirten Dinçel; “Baktığımız da bizim istediğimiz oyuncu ile şartlarda anlaşıyoruz kulübü ile problem yaşanabiliyor, kulübü ile anlaşıyoruz oyuncu ile problem yaşanıyor. Bunun yanında kulübümüzün bütçesi de önemli. Yani transfer için tüm şartların olgunlaşması gerekiyor. Bu açıdan transferlerin kısa sürede tamamlanması belki söz konusu olmayacak ancak tabiki isteğimiz transferlerin zamanında yapılmasını sağlamak ve takımın lige kadar arzu ettiğimiz form durumuna gelmesini sağlamak.” 

 ‘’TOPLAMDA 4 HAZIRLIK MAÇI OYNAYACAĞIZ!’’  

Kartepe’de yapılacak olan 2. Etap hazırlık kampı kapsamında 4 hazırlık maçı oynayacaklarını belirten 3Gen Holding Elazığspor Teknik Direktörü Selahaddin Dinçel; “Kamp yaptığımız bölgede yabancı takımlar da bulunuyor. Bu etapta 4 hazırlık maçını bu takımlar ile oynayacağız. Çünkü bu takımlar kendi liglerinde bizden daha üst liglerde mücadele veriyorlar. Bu takımlar ile oynayacağımız hazırlık maçları bizim kendimizi görmemiz ve eksikliklerimizi tespit noktasında önem taşıyor.” Diye konuştu.  

Editör: Haber Merkezi