VİZYON BUTİK OTEL'İN AÇILIŞI CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK VİZYON BUTİK OTEL'İN AÇILIŞI CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAK

Gazeteniz TURAN’ın geçtiğimiz hafta ‘TOKİ’LERE “ELEKTRİK’TE ŞANTİYE TARİFESİ” başlığıyla gündeme getirdiği, TOKİ’nin inşa ettiği deprem konutlarında yaşanan elektrik tarifesi sorunu geç de olsa giderildi.

Elazığ Valiliğinden yapılan açıklamada, “Valiliğimizce yürütülen girişimler neticesinde; Toplu Konut İdaresi Başkanlığının  31.03.2022 tarihli yazılarıyla kentsel dönüşüm/ afet konutları yapılan tüm alanlarda geçici kabul işlemleri tamamlanan işlerde kullanıma engel herhangi bir durumun bulunmadığı, yapının ruhsat ve eklerine uygun olduğu ve kullanılmasından da fen bakımından mahsur görülmediği Valiliğimize bildirilmiştir.

Valiliğimizce, AKSA Fırat Elektrik Perakende Satış A.Ş’ne, İmar kanununun 30. Maddesi gereğince 01.04.2022 tarihinden itibaren elektrik abonelik işlemlerinin mesken aboneliği olarak yapılmasına uygun görüldüğü bildirilmiştir.

EPSAS tarafından abonelik geçiş işlemleri ve güvence bedeli iade işlemleri bir plan dahilinde süratli şekilde yapılmaktadır. Tüm alanların mesken aboneliğine geçiş işlemleri en kısa sürede tamamlanacaktır.” denildi.

Editör: Haber Merkezi