GÜNDEM

TURAN 'OLAY' YERİNDE!

Gazeteniz TURAN, olayın meydana geldiği saatlerden itibaren gelişmeleri siz değerli okurlarına sıcağı sıcağına ulaştırmak amacıyla olay yerinde takibini sürdürüyor... Arama kurtarma çalışmaları sonunda toprak göçük altında kalan son işçinin de sağ salim kurtarıldığı edinilen bilgiler arasında...

Sabah saatlerinde Alacakaya-Palu ilçesi sınırındaki Kayaönü köyünde bulunan Bedri Aydın Madencilik'e ait maden ocağında göçük meydana geldi. Krom çıkartılan maden ocağında henüz bilinmeyen bir nedenle çökme meydana geldi. Göçük altında kalan 4 işçiden biri kendi imkanları ile çıkarken, 2 işçi de UMKE ve AFAD ekiplerinin müdahalesi ile bulunduğu yerden çıkarılıp ambulansa alındı. Kurtarılmayı bekleyen 1 işçinin bilincinin açık olduğu ve arama kurtarma çalışmalarının ardından o işçininde sağ salim kurtarıldığı edinilen bilgiler arasında.

Gazeteniz TURAN, olayın meydana geldiği saatlerden itibaren gelişmeleri siz değerli okurlarına sıcağı sıcağına ulaştırmak amacıyla olay yerinde takibini sürdürüyor.