İzzet TUMAY- Gazeteniz TURAN’ın bugünkü sayısında yayımlanan ‘Çalışanlar Arasında Ayrıma Son Verin’ başlıklı İzzet TUMAY imzalı ‘özel’ haber sonuç verdi. 

Fırat Üniversitesi Hastanesi çalışanlarının deprem tazminatları ile ilgili mağduriyetlerinin giderilmesi haberimizin ardından hastane çalışanlarının bugün hesaplarına deprem tazminatlarının yatırıldığı belirtildi. 

Kamu Sağlık-Sen Genel Başkanı Ümit KARATAŞ’ın konuyla ilgili daha önce, ‘’Fırat Üniversitesi Rektörlük ve çalışanları, Diş ve Hayvan Hastanesinin tüm Akademisyen ve idari çalışanları,Tıp Fakültesi, F.Ü. Hastanesi Başhekim ve Yardımcıları, deprem tazminatını alıyor; ama deprem döneminde en çok çalışan ve en çok hak eden hastanedeki sağlık çalışanlarına ve diğer çalışanlara üvey evlat muamelesi yapılıyor. Çalışanlar arasında ayrıma son verecek adımları atın, mutemetliklerin hepsini bir merkeze toplayıp, yapılacak ödemeleri maaş sisteminde olduğu gibi aynı tarihte ödeyin. Sağlık çalışanlarını mağdur etmeyelim!’’ yönünde ki açıklamasının TURAN Gazetesinde haberleştirilip kamuoyuna sunulmasının ardından hastane çalışanlarının hesaplarına deprem tazminatları yatırıldı. 

VEKİL NAZIRLI, TÜRKPA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ KOMİSYON TOPLANTISINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ VEKİL NAZIRLI, TÜRKPA EKONOMİK İŞBİRLİĞİ KOMİSYON TOPLANTISINDA ÜLKEMİZİ TEMSİL ETTİ

Başkan KARATAŞ, bu gelişmenin ardından yaptığı açıklamada, ‘’Gerçek gazetecilik örneği gösterdikleri için, tüm üyelerimiz ve çalışanlarımız adına Turan Gazetesine ve güzide çalışanlarına haksızlığa duyarsız kalmadıkları ve çalışanların haklarını almalarına vesile oldukları için çok teşekkür ederiz’’ dedi. 

Editör: Haber Merkezi