TURAN Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN, İl Genel Meclisi Başkanı Av. Ömer Faruk ÇELİK’i ziyaret etti. 

Tecrübesi, çalışkanlığı ve mütevaziliği ile toplumun her kesimi tarafından takdir edilen ve sevilen İl Genel Meclisi Başkanı Ömer Faruk ÇELİK, Elazığ’a yeni hizmetler gerçekleştirmeyi hedeflediklerini belirterek,  “Hemşerilerimizle güçlü bir şekilde kurduğumuz gönül bağımızı devam ettirerek yeni hizmetler gerçekleştirmeye ve hemşerilerimizin dualarını almak için büyük bir gayretle çalışmaya devam ediyoruz’’ dedi. 

Asdfg2

Elazığ tarihinde bir ilki gerçekleştirerek tüm partilerin desteği ile seçilen başkan olarak tarihe geçen Başkan ÇELİK, Turan Gazetesi İmtiyaz Sahibi Murat TURAN’a yaptığı ziyaret nedeniyle teşekkür etti. 

PROF. DR. ÇOBAN: AĞLAYARAK GİTTİK, GÜLEREK MEMLEKETİMİZE DÖNDÜK PROF. DR. ÇOBAN: AĞLAYARAK GİTTİK, GÜLEREK MEMLEKETİMİZE DÖNDÜK

Çelik, Elazığ tarihinde bir ilki gerçekleştirerek, mecliste bulunan tüm partilerin desteğini alarak oy birliği ile seçilen başkan olmuştu. 

TURAN Medya olarak olarak İl Genel Meclis Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik’i şehirde uzun bir süredir görülmeyen birliği sağladığı için tebrik ediyor, başarılarının devamı diliyoruz.

Editör: İzzet TUMAY