Gazeteniz TURAN’ın Av. Cem BAYINDIR imzalı ‘TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜZ YAŞINDA!’ sür manşet haberi HALK TV'de yayımlanan ‘İsmail KÜÇÜKKAYA ile Yeni Bir Sabah’ programında yer aldı. 

Halk TV’de yayınlanan ve İsmail KÜÇÜKKAYA’nın hazırlayıp sunduğu ‘Yeni Bir Sabah’ programında gazetemizin, sür manşetinde ki  habere yer verildi. Gazeteniz TURAN’ın 31 Ekim 2023 Salı günkü sayısında  çıkan Av. Cem BAYINDIR imzalı ‘TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜZ YAŞINDA!’ sür manşet haberimiz Halk TV’de yayınlanan ‘Yeni Bir Sabah’ programında izleyiciler ile buluştu. 

Ekran görüntüsü 2023-10-31 112056

BİLARDODA ELAZIĞ’A TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU BİLARDODA ELAZIĞ’A TÜRKİYE ŞAMPİYONLUĞU

Sürmanşet haberimizi değerlendiren KÜÇÜKKAYA, ‘’Bugün ülke geneli 11 yerel gazetemizin manşet haberlerini seçtik. Bunlardan birisi de Elazığ’dan TURAN Gazetesi. TURAN Gazetesi bugün sürmanşetinden Av Cem BAYINDIR imzasını taşıyan ‘TÜRKİYE CUMHURİYETİ YÜZ YAŞINDA!’ haberi ile karşımıza çıkıyor. Haberde ‘Kurtuluş Savaşı’nı başlatırken “Düşmanı, Anadolu’nun harimi ismetinde boğacağız” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ve kahraman silah arkadaşlarının kurduğu Türkiye Cumhuriyeti yüz yaşında…’’ ifadeleri yer alıyor’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY