Daha önce Elazığ Milletvekilleri tarafından açıklanan ve Elazığ merkezde 4 saat, Palu ilçesinde ise 3 saat duracak olan ve Elazığ’ın tanıtım ve turizmine büyük katkı sağlaması beklenen Ankara – Tatvan turistik tren seferinin iptal edildi. 

AK Parti Elazığ Milletvekilleri Prof. Dr. Erol KELEŞ, ‘’ Sevgili Hemşehrilerim,  Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık Anonim Şirketi tarafından 04 Mart 2024 tarihinde duyurulan ve Elazığ’ımızın tanıtımına katkılar sunacak Turistik Ankara-Tatvan-Ankara Tren seferleri için hazırlıklar tamamlanmıştı. Tren Ankara’dan Tatvan’a uzanan yolculuğunda, Elazığ merkezde 4 saat, Palu ilçemizde ise 3 saat duracak ve bölgemizin tarihi ve kültürel zenginliklerinin tanıtımına katkılar sağlayacaktı. 

928Cb8Ea 0E0D 4Dc5 9907 Db1103D33Dd4

ŞAKİR KAHRAMAN; ''ASIRLIK ÇINAR 95 YAŞINDA...'' ŞAKİR KAHRAMAN; ''ASIRLIK ÇINAR 95 YAŞINDA...''

Her çarşamba günü sefere çıkması planlanan ve 9 sefer olarak düşünülen Turistik Ankara-Tatvan-Ankara Treni mahalli idareler seçimi ve Ramazan Bayramı sebebiyle yeterli yolculuk talebi oluşmadığı için Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları Taşımacılık Anonim Şirketi tarafından ileri bir tarihe ertelenmiştir. Bu durum, planlarda istemeden de olsa bir değişikliğe neden olmuştur. 

Yeni sefer tarihleri belirlendiğinde, detaylarını siz değerli hemşehrilerimizle TCDD Taşımacılık A.Ş.’nin kurumsal sayfaları aracılığıyla paylaşacak ve bölgemizin turizm potansiyelini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışacağız.’’ dedi. 

Editör: İzzet TUMAY