Gazeteniz TURAN’ın ‘ELAZIĞ’A TARİHÎ ÇAĞRI!” Başlıklı manşet haberiyle ülkemizde Orman Yangınlarıyla gündemde olan ağaçlandırma konusunda temin ettiği; Gazi Mustafa Kemâl ATATÜRK’ün 14 Temmuz 1938 tarihli ‘’Hazar Gölü Çevresi’nin Ağaçlandırılması’’na dâir Bakanlar Kurulu imzalı Tarihî Kararnamesi’ni kamuoyuna sunması ve güncellenerek uygulanması için yaptığı öneri büyük yankı buldu…

SOSYAL MEDYA VE YAYCI’DAN BÜYÜK DESTEK

Gazeteniz TURAN’ın Manşet haberine ve Hazar Gölü’nün Ağaçlandırılması Projesi’ne destek veren Mavi Vatan’ Projesi’nin mûcidi, Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (DEGS)  Başkanı Elazığlı müstafi Tümamiral Doç. Dr. Cihat YAYCI, konunun önemine dikkât çekerken, “Bu Muthiş Proje Canlandırılmalı!” başlığıyla yaptığı açıklamalar TURAN’da Manşet oldu ve okurlarımızın yanı sıra sosyal medyada da büyük beğeni topladı…

TÜRK DEGS’TEN PAYLAŞIM…

ELAZIĞ’DA ŞAP’A GEÇİT YOK ELAZIĞ’DA ŞAP’A GEÇİT YOK

Türk Denizcilik ve Global Stratejiler Merkezi (DEGS) Başkan Doç. Dr. Cihat YAYCI’nın TURAN’da manşet olan haberini ve devamının yer aldığı 3. Sayfamızı, tam sayfa hâlinde paylaştı.
DEGS’in paylaşımında; “Cihat Yaycı, Elazığ Turan Gazetesi’nin gündeme getirdiği Atatürk Dönemi Elazığ Ağaçlandırma Projesi’ne destek verdi.
“Cumhuriyetimize yakışır bir ağaçlandırma çalışması başlatmak ve ülkemizin akciğerlerini oksijen ile buluşturmak, biz Cumhuriyet çocukları için bir görev niteliğindedir.” İfadeleri yer aldı.

Editör: Haber Merkezi