MİLLETVEKİLİ EROL: "ELAZIĞ’DA DEĞİŞİM İÇİN EMANET OY İSTİYORUM” MİLLETVEKİLİ EROL: "ELAZIĞ’DA DEĞİŞİM İÇİN EMANET OY İSTİYORUM”

Türk Ocakları Elazığ Şube Başkanı Vahit DABAK ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş Yıldönümü dolayısıyla Jandarma Alay Komutanı Kıdemli Albay Ali YILDIZ’ı makamında ziyaret ettiler…
Başkan Vahit DABAK, büyük özveriyle ülkemizin ve milletimizin huzurunu sağlayan Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş Yıldönümü’nü kutlamanın gurur ve mutluluğunu yaşadıklarını dile getirdiği ziyâret esnasında yaptığı konuşmada, şu ifâdelere yer verdi;
“Milletimizin huzuru için şeref ve fedakârlıklarla dolu geçmişine dayanan, gücünü yasalardan, desteğini aziz milletimizden alan Türk Jandarma Teşkilatı; başarıları ile her daim milletimizin gurur ve güven kaynağı, Kamu Özgürlüklerinin, Hukuk Güvenliğinin de güvencesi olmuştur.
Kadro yapısında askerin bulunması, kolluk faaliyetlerindeki disiplinli  çalışmaları ile Jandarma Teşkilatımız; her daim dünya tarihinde büyük kahramanlıklara adını yazdırmış milletimizin gönlünde taht kurmuştur.

Türk Ocakları Teşkilatımızın bu duygu ve düşünceleriyle Jandarma Teşkilatımızın 183. Kuruluş Yıldönümünü kutluyor, vatan uğrunda hayatlarını kaybeden aziz şehitlerimizi rahmet, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevi başındaki tüm teşkilat mensuplarımıza sağlık, huzur ve başarılar diliyorum.”

Editör: Haber Merkezi