Halk dilinde laboratuvar, bilimsel veya teknolojik araştırmaların, deneylerin ve ölçümlerin kontrollü koşullarda gerçekleştirilmesini sağlayan bir tesis olarak bilinir. İşte tam bu vizyon ve yenilikçi bir bakış açısı ile ilimizde hayata geçirilen oyun laboratuvarı, Elazığ'lı ve bölge illerindeki çocuklarımız için büyük bir hizmet ve ayrıcalık kazandırıyor...

Ataşehir Mahallesi Yiğitcan Sokak No:13/B adresinde şimdilik 10:00 ile 22:00 saatleri arasında hizmet veren işletme zaman içerisinde daha aktif ve farklı hizmetleri ile de yine bir ilk yaşatmayı hedefliyor.

O1Oyunlab adı ile sektörde bir ilk olan ve  kurumsal bir şekilde hizmet vermeyi ilke edinen işletme, Meslek atölyesi ve oyun alanı 100m2 toplamda 750m2 alan içerisinde; profesyonelce düzenlenerek, çocuklarımızın motor ve zihinsel becerilerini geliştirecek eğitici oyun materyallerininin bulunduğu alanı ile her bir çocuğa 2m2 oyunalanı bırakarak; 50 çocuk kapasitesiyle hizmet vermeye başladı.

O8

SEPETLİ MOTOSİKLETTE TEHLİKELİ YOLCULUK!  SEPETLİ MOTOSİKLETTE TEHLİKELİ YOLCULUK! 

Bünyesinde ayrıca bir Robotik Kodlama Atölyesi bulunuan Oyunlab, Elazığ'da kurumsal olarak, bir Bilgisayar Mühendisi eşliğinde çocuklarımızla Robotik Kodlama Aktiviteleri yapılan ilk işyeri olma özelliği taşıyor.

O9Kurumsallığa çok önem verdiklerini, isim ve işletme patent başvurularını yaptığını belirten firma yetkilisi, Yusuf FURKAN "Tesisimizde çocuklarımızın eğlenirken öğrenmesini hedefledik. Çocuklarımız eğlenerek öğrenirken ailelerimizin de dinlenebileceği ve çeşitli aktiviteleri yapabileceği bir dinlenme alanı, kahve köşesi ve doğum günü gibi etkinlikleri gerçekleştirebilecekleri alanları da düşünerek düzenleme yapmaya çalıştık. Amacımız ilimizdeki çocuklarımızın gelişimine olumlu bir katkı sağlamaktır" dedi.

O5-2

Editör: Deniz TURAN