Türk Halk Müziği’nin güçlü yorumcusu, söz yazarı ve bestekârı “Türkü Baba” lakaplı Elazığlı hemşehrimiz usta sanatçı Fatih KISAPARMAK’ın uzun zamandır özlemle beklenen 20. Albümü “Bu Şehir Benden Sorulur” müzikseverlerle buluştu.
Fatih KISAPARMAK eşi sevilen sunucu ve yorumcu Şebnem KISAPARMAK ile ünlü çiftin oğulları müzisyen Kaan KISAPARMAK 29 Ekim Cumartesi akşamı Kanal D’ye konuk olurken, Türkü Baba, yeni albümünde yer alan şarkılarını ilk kez “Şarkılar Bizi Söyler” Programı’nda seslendirdi…

FATİH -2

BU ŞEHİR BENDEN SORULUR ALBÜMÜ YAYINDA!..
Fatih KISAPARMAK, yine dillerden düşmeyecek besteleri ve şiirleri ile gündemde. 1987 yılında çıkardığı ilk albümü ‘Kilim’ ile satış rekorları kırarak büyük kitlelere ulaşan Fatih KISAPARMAK, bugüne kadar derlemelerinin yanı sıra farklı tarzlarda 300’e yakın besteye imza attı.
Yeni albümüyle adından bir kez daha söz ettiren Fatih KISAPARMAK, geleneği bozmayarak kendine özgü müzikal çizgisindeki parçalarıyla sevenlerinin kalplerine ve ruhlarına dokunmayı başardı. KISAPARMAK’ın 12 parçadan oluşan albümü, romantik sevda şarkıları, özgün eserler ve çağdaş türkü formundaki bestelerden oluşuyor. Eserlerin sözleri ise Fatih KISAPARMAK’ın yanı sıra Şebnem KISAPARMAK, Yusuf HAYALOĞLU, Ahmet Selçuk İLKAN ve Adnan ERGİL’e ait. Albümün aranjörlüğünü ise ünlü bağlama sanatçısı Ahmet KOÇ ile Fatih KISAPARMAK’ın oğlu Kaan KISAPARMAK üstlendi. Usta yorumcu Fatih KISAPARMAK’ın sevenlerine anlamlı bir sürprizi daha var. Albümünde oğlu Kaan KISAPARMAK ile düet yapan usta yorumcu, yine oğlu Kaan’ın 4 bestesini seslendirdi. KISAPARMAK’ın büyük oğlu Ozan ise albümdeki bas gitarları çaldı…
FATİH-3

KISAPARMAK AİLESİ “ŞARKILAR BİZİ SÖYLER”DE…
Kanal D’nin yapımcılığını Poll Production by Polat YAĞCI’nın üstlendiği, müzik dünyamızın iki ünlü ismi Sibel CAN ile Hakan ALTUN ve ünlü klarnet virtüözü Hüsnü Şenlendirici’yi bir araya getiren müzik programı “Şarkılar Bizi Söyler”in son bölümüne konuk olan Fatih KISAPARMAK, ailece emek verilen yeni albümde yer alan parçalarını ilk kez seslendirdi.
Türk halk müziğinin güçlü yorumcusu hemşehrimizle birlikte “Şarkılar Bizi Söyler” Programı’nın  bu haftaki konukları sevilen sunucu ve yorumcu Şebnem KISAPARMAK ve ünlü çiftin oğulları müzisyen Kaan KISAPARMAK oldu. Fatih KISAPARMAK ile oğlu Kaan KISAPARMAK yeni albümlerinde yer alan şarkılarını ilk kez seslendirdiler.
10 yıl aranın ardından ilk kez yeni albümü, şarkıları ve türküleriyle, Şarkılar Bizi Söyler’e konuk olan Fatih KISAPARMAK, programda sevilen eserlerinden “Kilim, Gecenin Kemanı, Olur mu Böyle Hasan, Bu Adam Benim Babam ve Karadut’u’’ seslendirdi.

BASIN MÜZESİ 15 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI BASIN MÜZESİ 15 BİN ZİYARETÇİYİ AĞIRLADI

 

Editör: Haber Merkezi