AÇIKKAPI’DAN ‘HİBE’ AÇIKLAMASI AÇIKKAPI’DAN ‘HİBE’ AÇIKLAMASI

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER, Genel Merkez Bölge Koordinatörü Hülya Özdağ ÖZEN, Üç Kademe İlçe Başkanları ve Ak parti teşkilat üyeleriyle birlikte seçim çalışmaları kapsamında Karakoçan’da bir dizi ziyarette bulundular. 

Ziyaret programı kapsamında ilk olarak Karakoçan Ak Parti Kadın Kolları Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret eden AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER’i Karakoçan AK Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa AYDIN, İlçe Başkanı Ülküşan ÖZDEMİR, Kadın Kolları Başkanı Perihan YAŞAR, Gençlik Kolları Başkanı Emre KAYNAK, il genel meclisi ve belediye meclis üyeleri adayları ile teşkilat üyeleri karşıladı. 

9713F90C Befc 4E48 Bd0B E8B54Ec76266

Karakoçan Seçim Koordinasyon Merkezinde teşkilat üyelerine seslenen TÜVER, “Bizler seçimden seçime vatandaşla bir araya gelen bir parti değiliz. Karakoçan’a da Bölge Koordinatörüm ile birlikte defalarca geldik. Seçimin son 9 gününe girdik. Sahadaki GÜÇLÜ çalışmalarımızı bu süreçte herhangi bir gevşeme göstermeden devam ettirmeliyiz.” Dedi. 

AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER sözlerine,  iktidar partisinden belediye başkan adayı olarak gösterilmenin kolay olmadığını, anket, temayül yoklamaları, yüzyüze görüşmeler ile birçok elemeden geçen Mustafa AYDIN’ın birinci olarak çıktığını, vatandaşın talebi doğrultusunda da Belediye Başkanı adayı olarak gösterildiğini, Belediye Başkan adayı Mustafa AYDIN’ın seçilmesi durumunda iktidar partisinin tüm imkanları ile kendisine destek olacağını, eksik kalan hizmetlerin de bu vesileyle tamamlanacağını belirtti.  

Ak Parti Belediye Başkan Adayı Mustafa AYDIN ise “İlçemiz ve milletimiz için 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak mahalli idareler seçiminde ilçemiz için Belediye Başkan aday adaylığı sürecini başlatarak bu göreve talip olduk. Genel Başkanımız ve partimizin yetkili kurullarının yaptıkları değerlendirme sonucunda şahsımı bu göreve layık buldular. Yerel yönetimler bir bayrak yarışıdır ve bu yarış partimizde demokratik bir olgunluk içerisinde sonuçlanmıştır. Bu vesileyle Rabbim nefes ve milletimiz destek verdikçe, ilçemize hizmet etmeye kararlıyız. Bu süreçte sizlerin de desteğiyle kamuoyuna açıkladığımız vizyon projelerle ilçemizi geleceğe birlikte taşıyacağımıza yürekten inanıyorum. 

Allah'ın izniyle sizlerin desteğiyle bu çıktığımız yolculukta bu sefer Karakoçan kazanacak. Çünkü ilçemizin sorunlarını biliyoruz. Hizmetle, icraatla, özveriyle Karakoçan’ı daha yaşanabilir kılmaya talibiz. Allah'a şükür bunu yapacak vizyon, kabiliyet ve tecrübeye sahibiz. 

Hizmete sunacağımız tüm çalışmalarda, bugüne dek olduğu gibi bundan sonra da birinci önceliğimiz kimseyi ötekileştirmeden hemşehrilerimizin yararı olacaktır. Bu vesileyle, ilçemize gelen AK Parti Elazığ Kadın Kolları Başkanı Burcu TÜVER, Genel Merkez Bölge Koordinatörü Hülya Özdağ ÖZEN, Üç Kademe İlçe Başkanları ve Ak parti teşkilat üyelerine desteklerinden ötürü teşekkür ediyorum” dedi. 

Konuşmaların ardından esnaf ziyaretleri gerçekleştirildi ve geniş katılımlı bir iftar programı yapıldı. 

Editör: İzzet TUMAY