AK Parti Sivrice ilçe seçim koordinasyon Merkezi anlamlı bir toplantıya ev sahipliği yaptı. Elazığ'ın incisi Sivrice'de, İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, Milletvekili Ejder Açıkkapı, İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Genel Merkez Sosyal Politikalar Başkan Yardımcısı Hasan Murat Öz ve teşkilat mensuplarının yanı sıra, bölgenin evladı, AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, baba ocağı Sivrice'de anlamlı bir buluşmaya imza attılar. 

AK Parti Elazığ Milletvekili Erol Keleş'in daveti üzerine İçişleri Bakan Yardımcıları Münir Karaloğlu ve Mehmet Sağlam, yoğun programlarının arasında akşam geç saatlerde Sivrice İlçe Seçim koordinasyon merkezini ziyaret ettiler. 

VEKİL KELEŞ'TEN NOTER AÇIKLAMASI VEKİL KELEŞ'TEN NOTER AÇIKLAMASI

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Bu anlamlı gün Sivrice Seçim Koordinasyon Merkezimizde, dava ve yol arkadaşlarımızın katılımıyla gerçekleşti. Büyük bir coşku ve heyecanın hâkim olduğu buluşmada, Sivrice ve Elazığ'ın geleceğine dair planlar masaya yatırıldı. Bakan yardımcılarımız, bölge için planlanan projeler ve yatırımlar hakkında bilgiler vererek, hemşehrilerimizin hayat kalitesini artıracak gelişmelerden bahsettiler” dedi. 

 Bölgenin sorunlarının çözümüne yönelik çalışmalardan da bahsedilen toplantıda Sivrice'nin yarınlarını daha aydınlık kılacak gelişmeler ele alındı. Teşkilat mensuplarımızın coşkuyla karşıladığı bu buluşma, birlik ve beraberlik mesajlarıyla sona erdi. 

 Milletvekili Keleş; “AK Parti olarak, her daim halkımızın yanında, Sivrice ve Elazığ'ımızın refahı için çalışmaya devam edeceğiz. Bu anlamlı buluşma için bakan yardımcılarımıza ve bizleri yalnız bırakmayan hemşehrilerimize en içten teşekkürler. Geleceğe dair umutlarımızı yeşerten, dayanışma ruhumuzu güçlendiren bu tür etkinlikler, partimizin halkla iç içe olan yapısının en güzel örneklerindendir” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY