VEKİL KELEŞ’TEN ‘TEKNOVA’ AÇIKLAMASI! VEKİL KELEŞ’TEN ‘TEKNOVA’ AÇIKLAMASI!

Karakoçan'da gerçekleşen ziyaretlerde AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, ekibiyle birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu. 

 Erol KELEŞ, İlçe Başkanı Ülküşan Özdemir ve Belediye Başkan Adayı Mustafa AYDIN ile birlikte, Karakoçan'ın her köşesinde esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek, onların talep ve önerilerini bizzat dinledi.  

Erol KELEŞ, ziyaretler sırasında esnafların iş yerlerinde gerçekleştirilen sohbetlerde, esnafların ve vatandaşların karşılaştıkları sorunları, önerileri ve görüşlerini önemsediklerini belirterek, her bir fikrin, Karakoçan'ın daha iyi bir geleceğe sahip olması adına değerlendirileceğini vurguladı. 

 Prof. Dr. Erol KELEŞ, "Karakoçan'ın değerli esnaflarına hayırlı ve bereketli kazançlar, hemşehrilerimize ise güzel ve huzurlu bir gün geçirmelerini temenni ediyorum," diyerek, buluşmanın sıcak ve samimi bir atmosferde geçtiğini sözlerine ekledi. Bu ziyaretler, toplumla kurulan güçlü bağların ve yerel halkın ihtiyaçlarına duyarlı bir yaklaşımın önemini bir kez daha ortaya koydu. 

Editör: İzzet TUMAY