FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ OBEZİTE CERRAHİSİNDE ÜS OLUYOR FETHİ SEKİN ŞEHİR HASTANESİ OBEZİTE CERRAHİSİNDE ÜS OLUYOR

Fethi Sekin Şehir Hastanesi, bölge halkına yüksek kaliteli sağlık hizmetleri sunmanın yanı sıra, eğitim faaliyetlerinde de kapasitesini artırmaya devam ediyor.  

Halihazırda beş eğitim kliniği ile hizmet veren hastane, Tıpta Uzmanlık Kurulu'nun onayıyla radyoloji, psikiyatri, göz hastalıkları ve biyokimya branşlarını da kapsayacak şekilde eğitim kliniği sayısını 9'a yükseltti. Konu hakkında açıklamalarda bulunan AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, "Şehir hastanemizde eğitim verme yetkisine sahip klinik sayısını artırmanın gururunu yaşıyoruz. Kulak Burun ve Boğaz Hastalıkları, Enfeksiyon Hastalıkları, Dermatoloji, Üroloji ve Acil Tıp kliniklerimiz, mevcut durumda eğitim kliniği statüsündeydi. Geçtiğimiz hafta itibariyle, Radyoloji, Psikiyatri, Göz Hastalıkları ve Biyokimya branşlarımızın eğitim kliniği başvuruları da Tıpta Uzmanlık Kurulu tarafından onaylandı ve eğitim kliniği sayımız dokuz'a ulaştı. Bu klinikler artık asistan doktorları bünyelerine dahil edebilecek. Bu sayede ilgili branşlarda hekim sayımızıda arttırmış olacağız. Eğitim kliniği sayısının artması, daha nitelikli sağlık hizmeti anlamına gelmektedir. Bu durum, vatandaşlarımıza ilimizde sunulan özellikli ameliyat ve tedavilerin imkanlarının arttırılması demektir." İfadelerini kullandı.

3C08F45F C21F 45Ea 9462 F2Cf1Ff32248

Prof. Dr. Keleş ayrıca, şehir hastanelerinin hükümetin öncelikli projeleri arasında yer aldığını vurgulayarak, "Son olarak Antalya Şehir Hastanesi'nin açılışı 2 Mart'ta Sayın Cumhurbaşkanımız tarafından yapıldı ve şehir hastanelerimizin sayısı 24'e yükseldi. 2018 yılında hizmete açılan Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanemiz, sağlık alanında bölgemize önemli katkılar sunuyor. Yoğun bakım üniteleri, konforlu hizmet alanları ve gelişmiş teknolojisiyle adeta şehrimizin gözbebeği konumundadır" dedi.  

Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş; “Bu gelişmeler, Elazığ’ımızın ve bölgemizin sağlık alanında daha ileriye gitmesi adına atılan adımların somut örnekleridir” dedi. 

Editör: İzzet TUMAY