AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol KELEŞ, Keban ilçesinin hayalini gerçekleştirecek bir projede önemli bir noktaya ulaştıklarını paylaşarak, "Azimle ve kararlılıkla sürdürdüğümüz çabalarımız sayesinde Keban'ımıza ve bölge halkımıza hizmet verecek, 25 yataklı modern Devlet Hastanesi ve 10 dairelik lojman inşaatına yakın zamanda başlandı. 2025 yılının mart ayı itibariyle tamamlanması planlanan Keban Devlet Hastanesi’nin inşaatı yükseliyor" dedi. 

Bu projenin, Keban ve çevresinin sağlık alt yapısına yeni bir soluk getireceğini vurgulayan Milletvekili Keleş, "Keban’ımız ve komşu ilçelerimiz için sağlık altyapısı oluşturacak. Yeni hastanemiz, en modern tıbbi donanımları ve alanında uzman sağlık personeli ile hizmet verecek. Böylece, vatandaşlarımızın sağlık ihtiyaçlarına hızlı ve etkin bir şekilde cevap verilmiş olacaktır " dedi 

 "Hastanemizin yanında yükselecek olan 10 dairelik lojmanların da sağlık ekiplerimiz için bir yuva olacağını belirten Keleş, “Bu lojmanlar, hastane çalışanlarımızın rahat ve huzurlu bir ortamda kalmalarını sağlayarak, hastalarımıza daha iyi hizmet vermesine katkıda bulunacak" dedi. 

Projede gelinen son durumu değerlendiren Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, "Verdiğimiz sözleri bir bir yerine getirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Keban Devlet Hastanesi, bölge halkımıza sağlık alanında daha nitelikli hizmetler sunacaktır." dedi. Bu projenin hayata geçirilmesinde büyük katkıları olan, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere, Sağlık Bakanımız Sayın Dr. Fahrettin Koca’ya, ilimiz milletvekillerine ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade etti. 

MİGREN HASTALARI YAZIN EKSTRA DİKKAT ETMELİ MİGREN HASTALARI YAZIN EKSTRA DİKKAT ETMELİ

Editör: İzzet TUMAY